Ο Θηβαίος, ο Μίλτος, ο Βασίλης, η Γλυκερία... [27ο Φεστιβάλ ΕΔΟΝ]

Το Παγκύπριο Φεστιβάλ Νεολαίας και Φοιτητών ΕΔΟΝ επιστρέφει και φέτος για 27η χρονιά, στην Τάφρο της Πύλης Αμμοχώστου στη Λευκωσία, με ένα τριήμερο πρόγραμμα συναυλιών (2-4/7) με γνωστούς και αγαπημένους καλλτέχνες και όχι μόνο.

Όσον αφορά στο ζωντανό πρόγραμμα αυτό θα παροσιαστεί σε τρεις σκηνές. Στην κεντρική σκηνή θα φιλοξενηθούν οι μεγάλες συναυλίες. Στις 2 Ιουλίου ο Χρήστος Θηβαίος θα συναντήσει τον Μίλτο Πασχαλίδη και στις 3 Ιουλίου θα τραγουδήσει ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομά του με το φεστιβάλ, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Τέλος, στις 4 Ιουλίου, η Γλυκερία, ο Δημήτρης Μπάσης, η Σοφία Παπάζογλου, ο Δώρος Δημοσθένους μαζί με τη Λαϊκή Ορχήστρα του «Μίκη Θεοδωράκη» θα παρουσιάσουν σημαντικά τραγούδια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη.

Επιπλέον, η λαϊκή σκηνή θα φιλοξενήσει λαϊκά, ρεμπέτικα, κυπριακά τραγούδια και παραδοσιακούς χορούς. Στην παιδική σκηνή θα λειτουργήσει ειδικό πρόγραμμα για τα παιδιά με χορούς, καραγκιοζοπαίχτη και θέατρο, ενώ η μπουάτ θα φιλοξενήσει ερασιτεχνικά μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, θεατρικά μονόπρακτα και ντοκιμαντέρ.

Τετ 2, Πεμ 3 & Παρ 4 Ιουλ, 20.30, €15 (1 νύχτα) & €20 (και για τις 3 νύχτες), Τάφρος Πύλης Αμμοχώστου, Λευκωσία. Πληρ. 22766459.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ