4 τελευταίες παραστάσεις για τη Φάρμα των ζώων

Article featured image
Article featured image

Στη «Φάρμα των Ζώων» του Θεάτρου Ένα όλα τα ζώα είναι ίσα, αλλά μερικά ζώα είναι πιο ίσα από τα άλλα... Αν αναρωτιέσαι ακόμα γιατί, μη χάσεις την ευκαιρία να δεις το έργο του George Orwell που σκηνοθετεί ο Αντρέας Χριστοδουλίδης, στις τελευταίες παραστάσεις που θα ανέβουν στις 3, 4, 5, 6 Ιουλίου στην Κύρια Σκηνή του θεάτρου Ένα στη Λευκωσία, στις 20.30.

Η υπόθεση του έργου έχει ως εξής: Τα ζώα μιας φάρμας προβληματίζονται γιατί έχει περάσει πολύς χρόνος από τότε που θυμούνται να είναι ελεύθερα. Η σκλαβιά κάτω από τον αφέντη κτηνοτρόφο Τζόουνς έχει γίνει συνήθειο. Τα περισσότερα ζώα είναι σε άγνοια καλύτερων ή χειρότερων ημερών και κάποια που καταλαβαίνουν έχουν αποκτήσει πεσιμιστική ή υποτακτική στάση. Όταν ξαφνικά ο Ολντ Μέιτζορ, ένα γουρούνι το οποίο είχε την τύχη να ζήσει περισσότερα χρόνια από άλλα ζώα και φτάνει προς το τέλος της ζωής του, συγκεντρώνει τα ζώα και τους βγάζει έναν λόγο που τα γεμίζει περηφάνια, δημιουργώντας τους σκέψεις για το μέλλον... Επαναστατικές σκέψεις!

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν οι: Σωτήρης Μεστάνας, Μανώλης Μιχαηλίδης, Έρικα Μπεγέτη, Πέννυ Φοινίρη, Αντρέας Μακρής και Χάρης Ευριπίδου. Σκηνογραφική επιμέλεια: Κρίστυ Πολυδώρου, φωτισμός: Αντρέας Χριστοδουλίδης, Χρίστος Χαραλάμπους.

Πληροφορίες 22348203.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ