Ο Steve Aoki στο Silly Festival Bar

Article featured image
Article featured image

Η αντίστροφή μέτρηση για το πιο «silly» event του καλοκαιριού έχει αρχίσει! Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014, η Smirnoff σε συνεργασία με τον Super Fm παρουσιάζουν τον Steve Aoki στο Silly Festival bar (Silly Beach, Ορμήδεια, Λάρνακα), ο οποίος φθάνει στο νησί και με την τρέλα που κουβαλά προβλέπεται να γίνει χαμός!

Ο μεγαλύτερος showman των decks επανέρχεται δριμύτερος στο Silly Festival bar, μετά την εκρηκτική περσινή του εμφάνιση. Ο πιο τρελός DJ στον κόσμο -στα σόου του πολύ πιθανόν να καταλήξει μια τούρτα στο κεφάλι σου, να γίνεις μούσκεμα από σαμπάνιες ή να σηκώνεις τα χέρια σου ψηλά για να τον μεταφέρεις στη φουσκωτή του βαρκούλα– υπόσχεται με το DJ set του να βάλει φωτιά στην κονσόλα του Silly Festival bar, ανεβάζοντας το κέφι μέχρι και τις πρωινές ώρες.

Δεν είναι τυχαίο που ο Steve Aoki είναι ένας από τους δημοφιλέστερους DJ της electro house αυτή τη στιγμή στον κόσμο –βρίσκεται στη θέση #8 της κατάταξης του DJ mag– ενώ παράλληλα είναι και ιδρυτής ενός εκ των πιο πετυχημένων labels της EDM, της DIM MAK. To debut mix album του, το 2008, «Pillowface and his Airplane chronicles» έκανε την αρχή για το φαινόμενο ‘Aoki’ ενώ το 2012, το πρώτο του solo album, «Wonderland» γνώρισε τεράστια επιτυχία στα dance charts, τόσο στην Αμερική όσο και στην Ευρώπη, χαρίζοντας του παγκόσμια αναγνώριση. Συνεργάστηκε με superstars της ηλεκτρονικής σκηνής όπως τους Tiesto, Armand Van Helden, Laidback Luke, Afrojack ενώ φέτος, μαζί με τους Dimitri Vegas & Like Mike αποτελούν τους «3 are Legend». Ταυτόχρονα, συνεργασίες του με ονόματα όπως οι Linkin Park στο «A light that never comes», Wynter Gordon στο «Ladi Dadi» κ.ά., του χάρισαν κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, κάνοντάς τον έναν από τους πιο περιζήτητους DJs τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από διάσημους καλλιτέχνες της pop και rock.

Get your silly on, πριν τα εισιτήρια γίνουν καπνός και εξασφάλισε το δικό σου, για το πιο τρελό πάρτι του καλοκαιριού! Μια παραγωγή της Moonlight show productions. Τα εισιτήρια (Early Bird: €20, Προπώληση: €25 & Στην είσοδο: €30) προπωλούνται στο www.tickethour.com.cy και σε όλα τα παραρτήματα της ACS.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 77777040. Για τηλεφωνικές κρατήσεις επικοινωνήστε στο 96 322098.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ