Η χρυσή σελίδα της Πάφου

Article featured image
Article featured image

Η υπόθεση της πολιτιστικής πρωτεύουσας μπορεί να αποτελέσει μια χρυσή σελίδα στην ιστορία της Πάφου χρειάζεται όμως άμεση και έμπρακτη στήριξη από την Κυβέρνηση. 

Τάδε έφη ο βουλευτής ΔΗΚΟ Πάφου Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος προφανώς δεν βλέπει ιδιαίτερη ζέση εκ μέρους των κρατικών φορέων για «την προώθηση έργων που είναι αναγκαία για την πετυχημένη υλοποίηση του Πάφος 2017».

Σε γραπτή δήλωση του ο Παφίτης βουλευτής σημειώνει ότι σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνά η επαρχία Πάφου η πολιτιστική πρωτεύουσα αποτελεί  μεγάλη ευκαιρία για την πόλη, αλλά και την Κύπρο γενικότερα για να επιτευχθεί ανάκαμψη στην οικονομία. Το πλάνο δράσης για το Πάφος 2017 περιλαμβάνει σημαντικά  έργα  τα οποία πρόκειται να  εκτελεστούν, τονίζει, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετούς νέους επιστήμονες να διεκδικήσουν μια θέση απασχόλησης, συμβάλλοντας έτσι στην μείωση της ανεργίας.

Μετά τη δέσμευση της κυβέρνησης για καταβολή της συνολικής χορηγίας των 5 εκατομμυρίων ευρώ θα πρέπει τόνισε να προχωρήσουν άμεσα και απρόσκοπτα οι εκταμιεύσεις της οικονομικής χορηγίας προς τον Οργανισμό.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ