Η καρδιά μας θα μιλήσει!

Article featured image
Article featured image

Με το μήνυμα «Ας μιλήσει η καρδιά μας» συνεχίζεται και φέτος η εκστρατεία για το Telethon!

 

Φέτος, για την εκστρατεία του Telethon φωτογραφήθηκαν 5 εθελοντές, οι οποίοι θα είναι και οι πρεσβευτές της εκστρατείας. Οι Ανδρέας Γεωργίου, Βασιλική Χατζηαδάμου, Κατερίνα Χριστοφίδου, Χριστιάνα Αριστοτέλους και Χρύσανθος Τσουρούλλης φωτογραφήθηκαν με 5 ασθενείς του Συνδέσμου Μυοπαθών και έδωσαν ο κάθε ένας το δικό του μήνυμα για στήριξη της μεγάλης αυτής εκστρατείας.

Οι εκδηλώσεις για την εκστρατεία πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου με κορύφωση τον Ιούνιο όπου πραγματοποιούνται οι 3 σημαντικότερες.

Την Τρίτη 17 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου η συναυλίας της γνωστής, αγαπημένης Ελληνίδας τραγουδίστριας Ελένης Τσαλιγοπούλου. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του προεδρικού ζεύγους. Το εισιτήριο εισόδου είναι στα €30 και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Telethon. Της συναυλίας θα προηγηθεί κοκτέιλ.

Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί ο τηλεμαραθώνιος Telethon 2014 από την τηλεόραση ΣΙΓΜΑ. Πρόκειται για ένα ζωντανό, πολυσύνθετο πρόγραμμα με στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό. Το πρόγραμμα θα έχει και ψυχαγωγικό χαρακτήρα, καθώς, μεταξύ άλλων, θα το πλαισιώνει καλλιτεχνικά η Ελένη Τσαλιγοπούλου. Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς έχει αναλάβει η Αντιγόνη Τασουρή.

Αγαπημένα πρόσωπα της κυπριακής τηλεόρασης, ποδοσφαιριστές, ηθοποιοί και προσωπικότητες από διάφορους χώρους θα βρίσκονται στο στούντιο και στην παρουσίαση θα είναι η δημοσιογράφος Κατερίνα Χριστοφίδου.

Οι τηλεθεατές θα μπορούν, όπως κάθε χρόνο, να κάνουν την εισφορά τους μέσω τηλεφωνικών κλήσεων.

Την Πέμπτη 19 Ιουνίου θα διεξαχθεί μεγάλος παγκύπριος έρανος σε υπεραγορές και κτίρια εταιρειών και κυβερνητικών υπηρεσιών.

Το Telethon είναι ένας διεθνής φιλανθρωπικός θεσμός, με στόχο τη οικονομική στήριξη των μυοπαθών συνανθρώπων μας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, την οικονομική στήριξη επιστημονικών ερευνών για την ανεύρεση διάγνωσης και θεραπείας, καθώς και για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κόσμου γύρω από τις νευρολογικές και γενετικές ασθένειες. Συνοδοιπόροι σε αυτό  τον στόχο είναι εδώ και 4 χρόνια η τηλεόραση ΣΙΓΜΑ και ο Εκδοτικός Οίκος ΔΙΑΣ, ενώ μεγάλος χορηγός είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ