Η Κύπρος πάει Μουντιάλ

Article featured image
Article featured image

Μπορεί σε επίπεδο Εθνικών να μην τα έχουμε καταφέρει ακόμα, σε επίπεδο αρπαγών όμως τα πάμε περίφημα. Δέκα μόλις λεπτά χρειάστηκαν οι χρυσοχέρηδες για να τσουρνέψουν από αυτοκίνητο 26χρονου Βρετανού έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ένα χαρτοφύλακα, ο οποίος περιείχε 688 εισιτήρια του Μουντιάλ, η αξία των οποίων φτάνει τις 120 χιλιάδες αγγλικές λίρες!

 

Όπως κατήγγειλε στην αστυνομία ο παραπονούμενος, ο οποίος δραστηριοποιείται στην πώληση εισιτηρίων αγώνων, το περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, ενώ είχε σταθμεύσει το όχημα του για δέκα λεπτά σε χώρο στάθμευσης στη Λεμεσό, για να μεταβεί σε συγκεκριμένο κατάστημα.

Αφού έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου του, έκλεψαν τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του και το χαρτοφύλακα με τα 688 εισιτήρια διαφόρων αγώνων του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνες για διαλεύκανση της υπόθεσης, χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο, οι δράστες να γνώριζαν τι περιείχε στο εσωτερικό του ο χαρτοφύλακας. Μπορεί όμως και όχι.

Πάντως, αν δείτε κάποιον να πουλά εισιτήρια του Μουντιάλ σε μαύρη αγορά, είτε εδώ στο νησί είτε (με κυπριακή προφορά) έξω από κανένα γήπεδο της Βραζιλίας, βγάλτε του μια φωτογραφία. Να μην ξέρουμε ποιος είναι αυτός που κατάφερε ότι δεν κατάφεραν άλλοι τόσα χρόνια; Να στείλει δηλαδή την Κύπρο στο Μουντιάλ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ