Ο Χίτλερ, η λογοκλοπή και τα λάμα

Article featured image
Article featured image

Η ακροδεξιά στην Ευρώπη και κυρίως η Χρυσή Αυγή μπήκαν στο στόχαστρο του δημοφιλούς Βρετανού κωμικού Τζον Όλιβερ, γνωστού για την πετυχημένη του σάτιρα μέσω της εκπομπής του «Last Week Tonight».

Ο Όλιβερ σχολίασε μια παλαιότερη «ρήση» του Νίκου Μιχαλολιάκου πως «Αυτά τα χέρια, μπορεί καμιά φορά να χαιρετούν έτσι (Χιτλερικός χαιρετισμός), αλλά τουλάχιστον είναι καθαρά» τονίζοντας «Συγγνώμη, αλλά το πόσο καθαρά είναι τα χέρια σας, δεν ενδιαφέρει κανέναν. Αν θες να ξεκινήσεις μια φράση σου λέγοντας «μπορεί να χαιρετάμε ναζιστικά αλλά...», πρέπει να τελειώσεις με κάτι πιο έξυπνο από αυτό. Να πεις για παράδειγμα. Χαιρετάμε ναζιστικά για να δείξουμε πόσο ψηλό είναι ένα λάμα».

Αν ο Χίτλερ ζούσε, ανέφερε, σίγουρα θα έκανε μήνυση στη Χρυσή Αυγή για λογοκλοπή.

«Αν ζούσε ο Χίτλερ θα τους έκανε μήνυση για λογοκλοπή του εμβλήματος γιατί όπως ξέρετε, ήταν εντελώς Ναζί σε ζητήματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι δεν θα είναι μόνοι τους εκεί. Θα έχουν για παρέα και τους ακροδεξιούς της Ουγγαρίας» ανέφερε σκορπώντας το γέλιο.John Oliver - European far right από CDemo83


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ