Ο μεγαλύτερος νεροπόλεμος που έγινε ποτέ στο νησί

Article featured image
Article featured image

Η Νεολαία Παραλιμνίου δουλεύει πυρετωδώς προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια, για τον μεγαλύτερο νεροπόλεμο που έγινε ποτέ στην Κύπρο, το «Protaras Waterfight 2014».



«Οι πιο αμφίρροπες «μάχες» του καλοκαιριού πλησιάζουν και όχι, δεν θα γίνουν στην Βραζιλία που φιλοξενεί το Μουντιάλ, αλλά στην Κύπρο». Η ανακοίνωση της Νεολαίας Παραλιμνίου είναι ξεκάθαρη.

Ως «στάδιο» θα είναι μια αρένα 100 τετραγωνικών μέτρων, τοποθετημένη πάνω στην χρυσή αμμουδιά του Πρωταρά, και ενώ οι «μαχόμενοι» θα προσπαθούν να αποφύγουν το μπουγέλομα από τις 20.000 νερόφουσκες που θα διατεθούν για τον αγώνα, παράλληλα θα χορεύουν στους ρυθμούς των DJs του Anthony 642 και Dimitri G! Πάντως, ένα είναι το σίγουρο: Όσοι μπουν στην αρένα, δεν βγαίνουν απ’ αυτήν χωρίς να γίνουν μούσκεμα!

Ο νεροπόλεμος θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Πρωταρά, μπροστά από το ξενοδοχείο Silver Sands, την Κυριακή του Κατακλυσμού, 8 Ιουνίου 2014 και θα αρχίσει στις 11 το πρωί (θα διαρκέσει ως το απόγευμα). Η είσοδος και ο «εξοπλισμός» θα είναι δωρεάν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ