Να μείνω ή να φύγω; [βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Η ψυχοθεραπεύτρια Εύα Λύχρου που ζει και εργάζεται στο Λονδίνο έχει την απάντηση στο ερώτημα που βασανίζει πολλούς νέους στις μέρες μας. Να μείνουν στη χώρα που επέλεξαν να βρεθούν για σπουδές ή να επιστρέψουν στην πατρίδα τους σε καιρό κρίσης.

Η ίδια γράφει πολύ χαρακτηριστικά: "Για όσους απο εσάς έχετε γεννηθεί κοντά στα 70’s, όπως εγώ... είμαι σίγουρη ότι θα έχετε χορέψει πολλές φορές το τραγούδι “should I stay or should I go” από τους Clash!... Παλιό και αγαπημένο!

 

Να σας θυμίσω λιγάκι τους στίχους!!!  

“Darling you have to let me know, should I stay or should I go”…

 

Εμπνεύστηκα πριν απο μερικές μέρες από αυτό το τραγούδι και σκέφτηκα οτι θα ήταν μια πολύ καλή εισαγωγή για το δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι Έλληνες και μη, πελάτες που έχω, κατά πόσο θέλουν να μείνουν στην Αγγλία ή όχι...

 

Αν είστε ένας απο αυτούς που δυσκολεύεστε να αποφασίσετε, είμαι σίγουρη οτι θα βρείτε το παρακάτω βίντεο πολύ χρήσιμο! Αν δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, είμαι και πάλι σίγουρη οτι σίγουρα έχετε γνωρίσει ήδη κάποιον ο οποίος να βρίσκεται σε αυτή τη φάση! Θα σας πρότεινα να του στέλνατε αυτό το βίντεο... ειδικά αν θέλετε να τον βοηθήσετε να καταλήξει!"

Δείτε το βίντεο λοιπόν.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ