Ο Κασιδιάρης το κάνει όπως στις πολεμικές ταινίες [video]

Article featured image
Article featured image

Προφυλακίστηκε για τα όπλα. Διαμαρτύρεται βέβαια, με το γνωστό τρόπο που οι χρυσαυγίτες χαρακτηρίζουν τα όπλα τους αποκριάτικα ή παιδικά...

 

Ποιος είναι ο λόγος που στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής ασκούνταν με πραγματικά πυρά και όπλα σε στρατιωτικά γυμνάσια;

Ο Κασιδιάρης, μια μέρα μετά τη δήλωσή του ότι «απλώς έκανε γυμναστική» στις εικόνες του με όπλα που είδαν το φως της δημοσιότητας, εμφανίστηκε και σε άλλο αξέχαστο βίντεο, να πυροβολεί μια πινακίδα περπατώντας.

Δεν κάνει σκοποβολή. Κάνει βολή, περπατώντας, όπως στις πολεμικές ταινίες.

Όπως έχει βγει από πολλά αποδεικτικά στοιχεία -αλλά και από δηλώσεις του Μιχαλολιάκου και άλλων στελεχών- η Χ.Α. σκόπευε -και πιθανότατα σκοπεύει ακόμη- να καταλύσει το πολίτευμα.

Κι όμως, ο Κασιδιάρης ήταν μέχρι και πριν λίγο ελεύθερος και υποστήριζε ότι τα όπλα ήταν κυνηγετικά, του πατέρα του, οτιδήποτε!

Το πιο τρελό είναι πως αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, τίποτα απ’ αυτά δεν θα μας είχε απασχολήσει. Όλοι θα ήταν ελεύθεροι, με την βουλευτική ασυλία τους. Η δικαιοσύνη δεν θα είχε κάνει τ.ί.π.ο.τ.α. Παρ’ ό,τι τα πράγματα αυτά είχαν συμβεί και δεν είχαν καμία σχέση με τον φόνο του Φύσσα!

Επίσης, αν δεν είχε δολοφονηθεί ο Φύσσας, και συνεχίζονταν τα στρατιωτικά γυμνάσια της Χ.Α. -μέ όλους πλέον να έχουν όπλα και να έχουν εκπαιδευτεί άριστα στον εμφύλιο πόλεμο, δεν ξέρουμε τι θα συνέβαινε σήμερα, αύριο, σε ένα χρόνο.

ΥΓ. Μικρολεπτομέρεια: Το να καταστρέφεις δημόσιες πινακίδες υποτίθεται τιμωρείται με φυλάκιση, κλπ. Το να κάνεις σκοποβολή σε άσχετα μέρη, επίσης. Το να μην έχεις άδεια για τέτοια όπλα, πάλι. Το να πυροβολείς ασκόπως, και αυτό...

ΥΓ2. Για το «Ο Κασιδιάρης πυροβολεί πινακίδα», στο fb κάποια σχολίασε...


Πηγή: Lifo

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ