Στη Νάξο για μίνι διακοπές ο Τσίπρας [εικόνες]

Article featured image
Article featured image

Στη Νάξο βρέθηκε για «μίνι διακοπές» ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με καλοκαιρινή εμφάνιση, καπελάκι, γυαλιά, βερμούδα και t-shirt.

Ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι διεμήνυσε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πάει φέτος για μπάνια», επέλεξε να ξεκουραστεί στην ήσυχη Μουτσούνα της Νάξου και να περάσει λίγες ημέρες ξενοιασιάς και χαλάρωσης με την οικογένεια και φίλους του.

Ένα σκάφος τον περιμένε για θαλάσσιες βόλτες στην γύρω περιοχή για να χαρεί ήλιο και θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Απλός και προσιτός από όλους μακριά από την πολυκοσμία και τα αδιάκριτα βλέμματα, σύμφωνα με το naxosnow.gr δεν δίστασε ακόμα και... να δώσει πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Μουτσούνας που όπως φαίνεται τη γνωρίζει πολύ καλά!

Εκείνο που ψάχνουν όλοι να βρουν είναι το ποιος είναι ο κύριος που συνοδεύει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Παρά την ανεξέλεγκτη φημολογία, πληροφορίες του iefimerida αναφέρουν ότι ο «μυστηριώδης» κύριος είναι ένας παιδικός φίλος του Αλέξη Τσίπρα και συμμαθητής του στο σχολείο.


Πηγή: iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ