Η σύγχρονη Λεμεσός [7 νέα προωθητικά βίντεο]

Article featured image
Article featured image

Έπειτα από την επιτυχή κυκλοφορία της τουριστικής ταινίας της Λεμεσού στο διαδίκτυο, η οποία έχει λάβει περισσότερες από 40,000 θεάσεις στους πρώτους μήνες ανάρτησης της, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού (ΕΤΑΛ) ανάρτησε εφτά νέα μικρά θεματικά βίντεο, τα οποία σκοπό έχουν να δώσουν το σύγχρονο παλμό της Λεμεσού στον ενδιαφερόμενο ταξιδιώτη.

 

Οι ταινίες αποτελούν παράγωγο της αρχικής και ετοιμάστηκαν από την ΕΤΑΛ, σε συνεργασία με την εταιρεία Filmworks και την υποστήριξη του ΚΟΤ.

Τα θεματικά βίντεο καταπιάνονται με τις ακόλουθες ενότητες: Ύπαιθρος, Τέχνη και Πολιτισμός, Γαστρονομία Κρασί και Νυχτερινή Ζωή, Εκδηλώσεις & Φεστιβάλ, Sports & Παραλίες, Κέντρο Επιχειρήσεων & Συνεδρίων, Οικογενειακές Διακοπές.

Όπως ανέφερε η Διευθύντρια της Εταιρείας, κ. Μαρία Στυλιανού Μιχαηλίδου, η αρχική ταινία είχε ως σκοπό να αποτελέσει εργαλείο για τους επαγγελματίες του τουρισμού για την καλύτερη παρουσίαση της Λεμεσού σε εκθέσεις, εργαστήρια για τουριστικούς συμβούλους του εξωτερικού, προσέλκυση συνεδρίων κ.ο.κ. Το ενδιαφέρον για την ταινία στο διαδίκτυο ανέδειξε την ανάγκη για τη δημιουργία σύντομων θεματικών αποσπασμάτων που να μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει στο Youtube θέλοντας να γνωρίσει τον προορισμό.



Δείτε τα θεματικά βίντεο στις διάφορες κατηγορίες

Arts & Culture

Business & Conferences

Countryside

Family Holidays

Gastronomy, Wine & Nightlife

Events

Sports & Beach


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ