To γερμανικό ποδόσφαιρο πενθεί

Article featured image
Article featured image

Θλίψη και αναστάτωση έχει προκαλέσει στη Γερμανία ο θάνατος του άλλοτε παίκτη των Ζανκτ Πάουλι και Ουνιόν Βερολίνου, Αντρέας Μπίερμαν, ο οποίος πιστεύεται ότι αυτοκτόνησε σε ηλικία 33 ετών, μετά από ιστορικό κατάθλιψης.

Ο Μπίερμαν είχε παραδεχθεί ότι υπέφερε από κατάθλιψη για πολλά χρόνια σε συνεντεύξεις μετά την αυτοκτονία του τερματοφύλακα του Ανόβερου και της εθνικής Γερμανίας, Ρόμπερτ Ένκε, ο οποίος έκανε θεραπεία για την κατάθλιψη.

Ο Μπίερμαν βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή. Σύμφωνα με την τελευταία ομάδα του, τους Σπαντάουερ Κίκερς, ο αμυντικός προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα. «Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι», δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Γκίντερ Χάγκεντορν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ, τόνισε: «Πολέμησε σκληρά και γενναία ενάντια στην ασθένειά του, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τη μάχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Τα συλλυπητήριά μας και η βαθύτατη συμπάθειά μας πηγαίνουν στους συγγενείς του Αντρέας Μπίερμαν».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ