Αλλάζουν όνομα οι Μαλαισιανές Αερογραμμές;

Article featured image
Article featured image

Να μαζέψουν τα αμάζευτα προσπαθούν οι Μαλαισιανές Αερογραμμές, που έχουν δει τις μετοχές τους να πέφτουν κατακόρυφα μετά τις δύο ανείπωτες τραγωδίες που τις έχουν χτυπήσει σε διάστημα λίγων μηνών .

Ανεξάρτητα από τις αιτίες πίσω από τις δύο αυτές τραγωδίες, πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν ότι οι μέρες του επίσημου αερομεταφορέα της Μαλαισίας είναι μετρημένες. Γεγονός όμως που οι αρμόδιοι της εταιρείας αρνούνται να παραδεχτούν. Υπενθυμίζεται πως αεροσκάφος της εταιρείας που εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο αγνοείται από τις 8 Μαρτίου ενώ πρόσφατα η πτήση MH17 καταρρίφθηκε στην ανατολική Ουκρανία. 

«Ως αεροπορική εταιρεία η Malaysia Airlines έχει γίνει δύο φορές αιτία θρήνου φέτος, αλλά θα ξεπεράσουμε αυτήν την τραγωδία και θα επανέλθουμε δριμύτεροι», δηλώνει σε συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph, ο εμπορικός διευθυντής της Malaysia Airlines, Χιου Ντάνλιβι, πεπεισμένος μάλιστα ότι η εταιρεία θα «ανακάμψει πιο δυνατή» από την κρίση.  

«Υπάρχουν διάφορες εναλλακτικές στο τραπέζι, αλλά όλες περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός αερομεταφορέα με σκοπό τη νέα εποχή για μας αλλά και για άλλες αεροπορικές εταιρείες», σημειώνει ο κ. Ντάνλιβι στην εφημερίδα.    

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, μεταξύ των αλλαγών που συζητούνται στο τραπέζι προκειμένου να απαλλαγούν από την αρνητική τους εικόνα είναι η αλλαγή του ονόματος της εταιρείας.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ