O Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στην Κύπρο

Article featured image
Article featured image

Ο ταλαντούχος συνθέτης, πιανίστας και ερμηνευτής, Στέφανος Κορκολής, μετά τις δύο εμφανίσεις που πραγματοποίησε στα μέσα Ιουλίου σε Λάρνακα και Λευκωσία, επιστρέφει δυναμικά για μία και μοναδική εμφάνιση στο Δημοτικό Κηποθέατρο της Λεμεσού, στις 25 Αυγούστου.

Στη συναυλία θα συνοδεύεται και αυτή τη φορά από μια νέα φωνή, μια ταλαντούχα ερμηνεύτρια, τη Σοφία Μανουσάκη, η οποία μαζί του ερμηνεύει  τόσο δικά του τραγούδια που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό αλλά και συνθέσεις γνωστές που διασκεύασε ο ίδιος ο καλλιτέχνης.

Στο Κηποθέατρο της Λεμεσού αναμένεται να ακουστούν επίσης τραγούδια που ερμήνευσαν σπουδαίες φωνές του σύγχρονου ελληνικού πενταγράμμου, όπως αυτές των Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δημήτρη Μητροπάνο, Δήμητρας Γαλάνη, Αντώνη Ρέμου, κ.ά.

Άλλωστε ο ίδιος ο καλλιτέχνης ξεχώρισε τη Σοφία Μανουσάκη όχι μόνο για την ωριμότητα της φωνής της, αλλά και για τις ωραίες της ερμηνείες, ενώ μαζί ετοιμάζουν μια ολοκληρωμένη δισκογραφική συνεργασία, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες από την εταιρεία Platinum. Το πρώτο κομμάτι με τίτλο «Σ’ έχω» έχει ήδη κυκλοφορήσει εδώ κι έναν μήνα.

Ώρα έναρξης: 21.00. Τιμή εισόδου €15. Εισιτήρια προπωλούνται: www.tickethour.com.cy, 77777040, σε όλα τα καταστήματα της ACS Courier και στο ταμείο στην «Οδό Ειρήνης 158», τηλ: 25878744.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ