2ο Riverstock [με Πυξ Λαξ και Βασίλη]

Article featured image
Article featured image

Η ομάδα Monster Music Events διοργανώνει και φέτος, για 2η συνεχή χρονιά, το Φεστιβάλ Riverstock, στις 25 & 26 Ιουλίου. Πρόκειται για ένα διήμερο μουσικό πάρτι που θα στηθεί στο χώρο στάθμευσης του Ποταμού Γερμασόγειας, με σημαντικές παρουσίες από την έντεχνη ροκ σκηνή!

Την πρώτη βραδιά (25/7) στη σκηνή του Riverstock θα εμφανιστούν οι Πυξ Λαξ. Το συγκρότημα των Φίλιππου Πλιάτσικα και Μπάμπη Στόκα 10 χρόνια μετά τη διάλυσή του καιν τρία χρόνια μετά τη θρυλική επανένωσή του με 80.000 θεατές στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας, θα ανταμώσει και πάλι στη Λεμεσό.

Το επόμενο βράδυ (26/7) στη σκηνή θα ανέβει ο αιώνιος έφηβος Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Στο φεστιβάλ επίσης συμμετέχουν μερικά από τα πιο σημαντικά κυπριακά σχήματα, εκπρόσωποι της έντεχνης ροκ μουσικής, ανάμεσά τους οι Παπιγιόν Band, Cashiers και η Έντεχνη Ροκ Σκηνή στο Πέραμα.

Σημειώνεται επίσης ότι εμπλουτισμένο θα είναι φέτος το φεστιβάλ και στον τομέα του ποτού και του φαγητού, καθώς πέρα από τις μεγάλες μπιροβιομηχανίες του τόπου που θα είναι και πάλι παρούσες, ένα μεγάλο μπαρ με μοναδικά κοκτέιλ θα στηθεί ειδικά για το φεστιβάλ με την πιο ABSOLUT... διάθεση!

Το φεστιβάλ, που και πάλι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πραγματοποιείται με τη σημαντική στήριξη του Andrey & Julia Dashin's Foundation. Ενώ ο φετινός στόχος του φεστιβάλ είναι η προώθηση του έργου του νεοσυσταθέντος οργανισμού Panos Evripidou Foundation www.panosfoundation.com.

Ώρα έναρξης: 19.30. Τιμές εισιτηρίων: €18 (για κάθε μέρα) & €25 (και για τις 2 μέρες). Πληροφορίες 70006600/http://www.riverstockcyprus.com/.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ