Σεξομολογήσεις #53: Εχάθηκεν η μαγεία;

Article featured image
Article featured image

Αγαπητή Tipster, ελπίζω να μεν επήες διακοπές ακόμα. Λοιπόν, με το παιδί εγίνετουν παιχνίδι, αν μπορώ να το πω έτσι. Βασικά έδειχνε σημάδια ενδιαφέροντος, μετά έπιανε τα πίσω, γενικά κάτι τον εκράταν. Χωρισμένος από σοβαρή σχέση, για ένα 9μηνο δεν είχε ασχοληθεί με γυναίκα όπως μου είχε πει και όταν αποφάσισε να εκδηλωθεί ήταν μια έτσι μια γιουβέτσι. Εξηγούμαι: Λόγω του ότι δεν ήθελε να δεσμευτεί συναισθηματικά και να χαλάσει τη φιλία μας (ηλίθια δικαιολογία των αντρών) με συμβούλεψε να μην ασχοληθώ μαζί του και αυτό έκαμα. Αραιά και που εμιλούσαμε, όχι ερωτικά, μέχρι που με ενημερώνει μια ημέρα ότι έρκεται στην πόλη που σπουδάζουμε (είχε μετακομίσει πριν λίγο καιρό) και να μη σου τα πολυλογώ εκάμαμε το (για πρώτη φορά). Εμένα τωρά ποιο είναι το θέμα μου; 1) Νιώθω ότι τωρά που το εκάμαμε, εχάθηκε η μαγεία του πράματος («ποια μαγεία;» θα μου πεις, δε ξέρω αυτό το κάτι που επλανιέτουν στην ατμόσφαιρα), 2)  ότι δεν έκαμε κίνηση για να το προκαλέσει, εννοώ ήρτε σπίτι μου, εξαπλώσαμε, εμιλούσαμε, αστειεύκαμε, εγώ το προκάλεσα μπορώ να πω (και γενικά στο παρελθόν ήταν κύριος ενώ είχε ευκαιρία), και 3) ότι κατά τη διάρκεια του σεξ δεν τον έβλεπα. Είπε μου το και μετά το συνειδητοποίησα και εγώ, ότι είχε δίκαιο, και ότι γενικά ήμουν λλίο αλλού και παθητική (που δεν μου ξανασυνέβηκε) και εστεναχωρέθηκα. Ερώτησε με και σε μια φάση μεταξύ σοβαρού και αστείου, αν την βρίσκω μόνη μου και αν τον θέλω  μόνο για το πουλί του. Και αν μου άρεσε. Και ρωτώ εγώ τωρά; Λαλείς να τον εξενέρωσα τον άνθρωπο; Να του επλήγωσα τα αισθήματα; Και θέλω να το συζητήσουμε αλλά δεν τολμώ να στείλω μήνυμα. Στο κάτω-κάτω μπορεί για τζίνον να ήταν just sex.

 

Αγαπημένη μου, η αλήθεια ήταν πως πήγα μια εβδομάδα να πνάσω. Λίγο πλάτσα πλούτσα, λίγο ηλιοθεραπεία, πολύ κρασί και άλλο τόσο κουνουσμά, έπνασα… δεν έχω παράπονο.

Στο θέμα σου όμως τώρα. Για να χρησιμοποιήσω την αρίθμηση που έχεις κάνει, έχω να σχολιάσω τα κάτωθι:

1ον, η μαγεία φεύγει μόνο όταν φύγει η επιθυμία. Αν η επιθυμία ήτο από τη μία μόνο πλευρά, αυτό δεν υποδηλώνει την ύπαρξη μαγείας. Νες πα; (αυτό είναι γαλλικό). Ως εκ τούτου αγαπημένη, μπορεί να υπήρξε η υποψία ενός μικρού φλερτ -πίνει νερό- αλλά μαγεία, δεν κατάλαβα από που κι ως που. Ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να έχεις τέτοια ανησυχία.

2ον, αν δεν το προκάλεσε, αν εσύ υποδαύλισες ερωτικά την κατάσταση, αν λάβεις υπόψη το νούμερο 1

3ον, ο άνθρωπος είναι συναισθηματικός, μπορεί όχι με εσένα αλλά είναι, μια τέτοια στάση τον ενόχλησε, ενδεχομένως να τον πρόσβαλε ή πλήγωσε.

Για να απαντήσω και στην ερώτησή σου: Νομίζω ο άνθρωπος βιώνει την απόλυτη ξενέρα λόγω παλαιότερου συναισθηματικού τραύματος. Νομίζω πως η συμπεριφορά σου ενδεχομένως να τον ξενέρωσε ακόμα περισσότερο, γιατί επίσης ενδεχομένως να έκανε συνειρμούς με παρελθοντικές καταστάσεις. Δε νομίζω να τον πλήγωσες εσύ. Η προηγούμενη τον έκανε κομμάτια και εσύ άθελά σου έκανες τα πράγματα λίγο χειρότερα. Δεν υπάρχει λόγος να το συζητήσετε. Νομίζω πως ο χειρισμός που ενδείκνυται, συνοψίζεται στην λέξη «κουκουρούκου». Έγινε, τελείωσε, ξεχάστηκε. Ως μη γενόμενο! Τέλος. «Μα εμείς; Πότε; Α, ναι τότε! Σώπα καλέ! Καλή καρδιά. Μη το σκέφτεσαι!».

Επειδή είμαι ξεκούραστη και πολύ ορεξάτη, θα μοιραστώ μαζί σου μια πάγια αρχή μου: όταν επιμένεις να κάνεις κάτι που κατά βάθος ξέρεις πως είναι πολύ λάθος, μόνο και μόνο γιατί στο επιβάλλουν οι ορμόνες σου ή ο εγωισμός σου, να ξέρεις πως θα υπάρξουν επιπτώσεις και θα πρέπει να τις επωμιστείς πλήρως και μονάχος!

Tipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ