Το καινούριο, εθιστικό και συναρπαστικό online παιχνίδι της Google

Article featured image
Article featured image

Ονομάζεται Smarty Pins και είναι το καινούριο, συναρπαστικό online παιχνίδι γνώσεων που μόλις έχει βγάλει στον διαδικτυακό αέρα η Google.

Μέσω του Google Maps, τo SmartyPins ταξιδεύει τους παίκτες σε όλο τον κόσμο, τεστάροντας τις γνώσεις τους με ερωτήσεις που κυμαίνονται από πολύ εύκολες εώς υπερβολικά δύσκολες και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών, όπως Τέχνες, Επιστημες, Γεωγραφία, Αθλητικά, Ψυχαγωγία, Ιστορία και ούτω καθεξής.

Το δωρεάν trivia παιχνίδι γνώσεων ξεκινά τις ερωτήσεις προσφέροντας στον παίκτη 1000 μίλια. Σκοπός είναι να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μίλια απαντώντας γρήγορα σε ερωτήσεις trivia και τοποθετώντας κάθε φορά τις «καρφίτσες» του Google Maps στο σωστό σημείο του χάρτη.

Με κάθε λανθασμένη απάντηση αφαιρούνται μονάδες από τον χιλιομετρητή σας, που αντιστοιχούν στο πόσο κοντά ή μακριά από τη σωστή απάντηση στην επόμενη ερώτηση θα τοποθετηθεί ο χάρτης.

Οι επιτυχείς και γρήγορες απαντήσεις θα σας επιβραβεύσουν με έως και 15 επιπλέον μίλια και θα σας εξασφαλίσουν περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι.  

Ξεκινήστε να παίζετε από τώρα πατώντας εδώ (προσοχή είναι εθιστικό) 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ