«Αμμόχωστος, Λεμονανθούσα μου Κυρά»

Article featured image
Article featured image

Ο βαρύτονος Κύρος Πατσαλίδης και η σοπράνο Ζώη Νικολαΐδου, με τη συνοδεία του πιανίστα Γιάννη Χατζηλοΐζου, θα τραγουδήσουν για το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα της Παιδικής Εξοχής της Ομοσπονδίας Λυκείου Ελληνίδων Αμμοχώστου (ΛΕΑ), την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στη φιλανθρωπική συναυλία, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της κας Άντρης Αναστασιάδη, θα ακουστούν δημοφιλή αποσπάσματα από Όπερες, Οπερέτες και κυπριακά τραγούδια.

Μάθε για την Παιδική Εξοχή

Η Παιδική Εξοχή του ΛΕΑ ιδρύθηκε το 1932. Φιλοξένησε παιδιά εργατών, στο λιμάνι, στα περβόλια και τους δρόμους, παιδιά ασθενικά, πάμπτωχα, στην Καντάρα, το Μπογάζι και στο Δημοτικό Σχολείο της Αγίας Νάπας. Από το 1979 λειτουργεί σε ιδιόκτητα υποστατικά στην Αγία Νάπα. Έχει φιλοξενήσει παιδιά αγνοουμένων, πεσόντων και εκτοπισμένων από το Τσέρνομπιλ, τον Πόντο και την Ήπειρο, τη Βηθλεέμ, πυρόπληκτα, καρκινοπαθή, με ειδικές ανάγκες, παιδιά πολυτέκνων, παιδιά από διάφορα ιδρύματα, από Ευρώπη και Κύπρο.

Η είσοδος στη συναυλία είναι 20 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την Παιδική Εξοχή. Για κρατήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 22512567, 25576697 & 99638647.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ