12 κυπριακές μπάντες που αγαπάμε!

Article featured image
Article featured image

Είναι κάποιες μπάντες που ξεχωρίζουμε. Είναι κάποιες μπάντες που περνάμε καλά με τη μουσική και την ενέργειά τους. Είναι κάποιες μπάντες κυπριακές που τις χαρακτηρίζει η συνέπεια και η συνέχεια, που είναι ενεργές και δραστήριες, που έχουν ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα το οποίο τις κάνει να ξεχωρίζουν, που γράφουν δικά τους τραγούδια και τα παίζουν live, που κάνουν ανεξάρτητες παραγωγές δίσκων, που παίζουν live με πολύ μεγάλη συχνότητα…

 

Με καθαρά υποκειμενικά κριτήρια, το Time Out Cyprus επέλεξε και παρουσιάζει 12 κυπριακές μπάντες, τα μέλη των οποίων στην ερώτηση «Ποια σπουδαία μπάντα του εξωτερικού θα θέλατε να είσαστε και γιατί;», όλοι ανεξαιρέτως απάντησαν «καμία». Και αυτό λέει πολλά.

 

Με αλφαβητική σειρά, αυτές είναι οι 12 κυπριακές μπάντες που αξίζει τον κόπο να τις ψάξετε λίγο περισσότερο:

 1. AFRO-ΜΠΑΝΤΑ BANANA (THE)2. AMALGAMATION PROJECT (THE)3. ARMAGEDDON REV 16:16

4. BLYND5. ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ JAZZ TRIO

6. J.KRISTE, MASTER OF DISGUISE7. MARIANNE'S WISH8. MONSIEUR DOUMANI9. SANDY BROUR10. TΑΚΟΥΣΙΗΣ/ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗΣ PROJECT11. TAT-TNABAR12. ZILLA PROJECT (THE)

 

Το πλήρες άρθρο με τις μίνι συνεντεύξεις μπορείς να το βρεις σε hard copy στο περίπτερο, στο τρέχον τεύχος (Σεπτεμβρίου) του Time Out Cyprus, όπως επίσης και στο διαδικτυακό Time Out, πατώντας εδώ.


Πηγή: Time Out Cyprus

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ