Κρητικές βραδιές… Στην Πίσω Αυλή

Article featured image
Article featured image

Ο καιρός είναι άψογος, η θερμοκρασία ιδανική, ο χειμώνας αργεί (στην Κύπρο ζούμε) και οι αυλές έχουν ακόμα την τιμητική τους.

 

Μια από τις πιο όμορφες αυλές τις Λευκωσίας είναι σαφώς η αυλή του Συλλόγου Πρόοδος Καϊμακλίου (οδός Κιτίου 12, παλιό Καϊμακλί). Τα έχουμε πει ξανά, οπότε δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε τον εαυτό μας.

Το νέο στοιχείο που προκύπτει είναι πως, πέραν από κάποιες διαφοροποιήσεις στο μενού (όχι κατ’ ανάγκη και στις τιμές), έχει προστεθεί και η Κρητική Βραδιά με ζωντανή μουσική.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή (26/9), ενώ η δεύτερη το αμέσως επόμενο βράδι (27/9).

Η τιμή ανά άτομο για το «event» έχει καθοριστεί στα €15, με το μενού να είναι προκαθορισμένο και πλουσιοπάροχο, ενώ για κρατήσεις και πληροφορίες μπορείτε να μιλήσετε με τη Στέλλα στο 97665055.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

H κατανάλωση έως και πέντε φλιτζανιών καφέ την ημέρα δεν κάνει τόσο κακό στην υγεία μας όσο πιστεύαμε

Article featured image

Ευρωπαϊκή χώρα θέλει να απαγορεύσει το κάπνισμα σε βεράντες και παραλίες

Article featured image

Αστροναύτες έκαναν για πρώτη φορά ακτινογραφίες στον εαυτό τους στο διάστημα