1000 ευρώ σε όποιον βρει τους ανεγκέφαλους που κρέμασαν γάτο

Ο Παφιακός Σύνδεσμος Προστασίας Ζώων, προσφέρει 1000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το έγκλημα που αφορά την κακοποίηση γάτου στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Κολώνη της Πάφου.

 

Ο κτηνίατρος του Παφιακού συνδέσμου Προστασίας Ζώων Φίλιππος Λυγδάς αναφερόμενος στο περιστατικό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι  ο Σύνδεσμος δέχτηκε το τηλεφώνημα από πολίτη γύρω στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, ο οποίος κατήγγειλε το αποκρουστικό θέαμα ενός γάτου ο οποίος κρεμόταν νεκρός από τον ιστό σημαίας που βρίσκεται στο μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου στην περιοχή Κολώνη.

Ο κ. Λυγδάς ανέφερε πως οι δράστες δεν έδειξαν κανένα έλεος στο ανυπεράσπιστο τετράποδο, του οποίου έγδαραν το μεγαλύτερο μέρος του σώματος του, αφαίρεσαν το τρίχωμα και όλο το δέρμα από την κοιλιακή χώρα μέχρι τα μπροστινά πόδια και το μισό κεφάλι.

Εμφανή σημάδια κακοποίησης υπάρχουν και σε άλλα μέρη του άψυχου ζώου όπως τα μάτια, το στόμα, τα αυτιά και τη μύτη.

Ο κτηνίατρος όσο και το προσωπικό του Συνδέσμου,  χαρακτήρισαν το έγκλημα εις βάρος του τετράποδου από τα πιο αποτρόπαια εγκλήματα που  έχουν δει τελευταία χρόνια  στο πλαίσιο της εργασίας τους στο Παφιακό Σύνδεσμο Προστασίας Ζώων.

Ο Παφιακός Συνδέσμου Προστασίας Ζώων επανέλαβε την  έκκληση  του προς οποιονδήποτε γνωρίζει κάτι για το φρικτό περιστατικό, να αποταθεί κοντά του στο τηλέφωνο 26-946461.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ