Δωρεάν τα Windows 10 σε όσους έχουν τις παλαιότερες εκδόσεις

Article featured image
Article featured image

Η Microsoft ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι τα Windows 10 θα διατίθενται δωρεάν τον πρώτο χρόνο κυκλοφορίας τους, ως αναβάθμιση των συσκευών που σήμερα τρέχουν Windows 8, Windows 7 και Windows Phone (για smartphones).

 

Η ανακοίνωση έγινε στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης για την παρουσίαση των Windows 10.

Τα Windows θα αποτελούν στο εξής «υπηρεσία», «την μεγαλύτερη ιντερνετική υπηρεσία», ανακοίνωσε ο Σάτια Ναντέλα, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

H παρουσίαση της Microsoft ξεκίνησε δίνοντας έμφαση στον αριθμό των χρηστών που συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτής της έκδοσης των Windows μέσω του προγράμματος Windows Insiders: 1,7 εκατομμύρια χρήστες, 3 εκατομμύρια εγκαταστάσεις Windows 10.

Στη συνέχεια, έγινε εκτενής αναφορά στη διαλειτουργικότητα των Windows 10 σε κάθε λογής συσκευές, συμπεριλαμβανομένων tablet, phablet, smartphone και τα apps που θα τρέχουν παντού, παρέχοντας μια ενιαία εμπειρία με απρόσκοπτη αυτοματοποιημένη προσαρμογή στην εκάστοτε συσκευή.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι έρχονται τα λεγόμενα Universal Windows apps που προορίζονται για τους κατόχους της «ολοκληρωμένης συσκευής ψυχαγωγίας» της Microsoft, στο Xbox One.


[πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ