Το ρεμπετάδικο που προτιμά η Λεμεσός

Αναζητώντας το καλύτερο ρεμπετάδικο της Λεμεσού, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ ανάμεσα σε γνωστούς και φίλους, οι οποίοι μας έδιναν όλοι την ίδια απάντηση. Εντυπωσιακό; Το γκάλοπ λοιπόν, έδειξε ότι οι πλείστοι Λεμεσιανοί διασκεδάζουν στο Καφωδείον Οινομαγειρείο «Οι Ρεμπετοκυνηγοί».

Πρόκεται για ένα χώρο που προσφέρει ένα διαφορετικό τρόπο διασκέδασης. Και ο λόγος είναι απλός: συνδυάζει τη χαλαρή ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον με τον κυπριακό μεζέ, το κυπριακό κρασάκι και τη ρεμπέτικη μουσική (τουτέστιν παλιά, καλή ελληνική μουσική), που θα σε ανεβάσει ακόμα και στην πίστα!

Ο δε μοναδικός τρόπος παραγγελίας δίνει στον πελάτη τη δυνατότητα να φάει όσο θέλει και όσο πιο οικονομικά γίνεται και με όποιο τρόπο θέλει και εξηγούμαι: Δεν υπάρχει σταθερός μεζές με συγκεκριμένη τιμή. Ό,τι υπάρχει στο πλούσιο μενού του μαγαζιού, το οποίο αποτελείται από μαγειρευτά και φαγητά σχάρας, μπορείς να το παραγγείλεις και ξεχωριστά (ένα-ένα) και με όποια σειρά θέλεις.

Σημείωσε ότι κάθε Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, υπάρχει ζωντανή μοσυική, οπότε μην κάνεις το λάθος να πας χωρίς κράτηση. Θα απογοητευτείς!

Ευέλθωντος 4, Αγία Τριάδα (Κοντά στο πολιτιστικό κέντρο Πάνος Σολομωνίδης). Πληρ. 25747433.

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen