Εκατ. φοιτήτριες ψάχνουν Sugar Daddies

Το ψηλό κόστος σπουδών στις ΗΠΑ οδηγεί μεγάλη μερίδα των φοιτητών στα χρέη, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι πλούσιοι άνδρες να πληρώνουν τις σπουδές νέων Αμερικανίδων με αντάλλαγμα το σεξ.


Article featured image
Article featured image

Σύμφωνα με τον Businessinsider, αυτό μπορεί να αποδειχθεί από τη δημοτικότητα του SeekingArrangement, του σάιτ που κανονίζει μεγαλύτεροι σε ηλικία άνδρες να έρχονται σε επαφή με «εκατομμύρια διαθέσιμες» φοιτήτριες που επιθυμούν έναν Sugar Daddy, δηλαδή κάποιον για να τους πληρώσει τις σπουδές.

To μέσο εισόδημα μίας Sugar Baby φτάνει τα 3.000 δολάρια τον μήνα, ενώ περί των 1,4 εκατ. Αμερικανίδων φοιτητριών είναι εγγεγραμμένες στο SeekingArrangement.

«Υπήρχε άνδρας που μου ζήτησε να συναντηθούμε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, να είμαι ντυμένη νοσοκόμα και να τον χαστουκίζω και μου έσωσε γι’ αυτό πολλά λεφτά» αναφέρει φοιτήτρια μέλος του SeekingArrangement.

Όπως αναφέρει ο Businessinsider το να κάνει κάποιος σεξ για να πληρώνει τις σπουδές του είναι μία επιλογή, αλλά το να πληρώνει κάποιος νέους και νέες για παρέα δεν θα πρέπει να θεωρείται ότι ανήκει μια «καλοπροαίρετη ομάδα ανδρών που... έρχονται για να σώσουν όλη τη χώρα».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ