Η «Μαντάμ» είναι το νέο hot spot της Λεμεσού

Article featured image
Article featured image

Μια «Μαντάμ» που θα μονοπωλήσει τα βράδια σου (αν δεν το κάνει ήδη), «προσγειώθηκε» πριν από μερικές ημέρες στην κεντρική Πλατεία Ηρώων της Λεμεσού.

Το νέο hot spot της συμπρωτεύουσας βρίσκεται απέναντι από το θέατρο Ριάλτο, σε ένα χώρο όπου μέχρι πρότινος απολαμβάναμε ισπανικά tapas στο Boho chic tapas bar.

Στο εξωτερικό του μαγαζιού θα δεις δυο-τρία τραπεζάκια, πάνω στην Πλατεία Ηρώων, ενώ στο εσωτερικό του, το οποίο είναι μοντέρνο και ζεστό συνάμα, υπάρχει ένα τεράστιο ξύλινο τραπέζι με πολλά stools να το «περιτριγυρίζουν», όπου εκεί δίνουν ραντεβού καθημερινά από τις 18:00 (οπότε ανοίγει) παρέες φίλων αποκλειστικά για αλκοολούχα ποτά (αφού λειτουργεί ως aperitivo cocktail bar)! Στο χώρο γύρω-γύρω υπάρχουν ακόμα μικρά τραπεζάκια όπου κι εκεί μπορείς να απολαύσεις το ποτό σου! Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα το ευχαριστηθείς!

Όσον αφορά στη διακόσμηση, η πέτρα δένει αρμονικά με την ανοιχτόχρωμη ξυλεία των επίπλων και το μοναδικό φωτισμό, ενώ αυτό που εντυπωσιάζει είναι η μεγάλη μεταλλική κατασκευή που τοποθετήθηκε πίσω από το μπαρ, και η οποία «φιλοξενεί» πολλά φυτά δίνοντας μια avant-garde πινελιά στο χώρο.

Η «Μαντάμ» λοιπόν, θα σου σερβίρει από βότκα, τζιν, ρούμι μέχρι κρασί σε μπουκάλι αλλά και στο ποτήρι καθώς και άλλα αλκοολούχα ποτά. Διαθέτει ωστόσο και μια μεγάλη λίστα από signature cocktails, τα οποία θα σου φτιάξει με τα χεράκια του ο Στέφανος Αθανασίου (εκ των ιδιοκτητών και ένας από τους πιο γνωστούς bartender της Λεμεσού), με φρέσκα ή και εξωτικά φρούτα! Ακόμα και τα διάφορα σιρόπια που βάζει στα κοκτέιλ θα σ’ τα φτιάξει εκεί μπροστά σου! Όσο δε για τις τιμές, θα «ξετρελαθείς» με τη λογική τους (από €5.50-€10)!

Και όχι, δεν θα σε άφηναν να πιεις το ποτό σου ξεροσφύρι, αλλά θα σου σερβίρουν κάποια snacks, όπως φρέσκες τηγανητές πατάτες με επιλογή από διάφορα σος, hot dog και platters τυριών και αλλαντικών. Η επιλογή είναι δική σου!

Και για το τέλος άφησα τη μουσική, αφού ναι μεν εδώ θα ακούσεις και καλή ξένη μουσική από DJ, με τη διαφορά όμως να την κάνει η έντασή της, μια και η λογική του χώρου έγκειται στο να ακούς ναι μεν μουσική αλλά να μπορείς να μιλάς άνετα και με την παρέα σου.

Ανδρέα Δρουσιώτη 24, Πλατεία Ηρώων, Λεμεσός. Πληροφορίες 25364218.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ