3 μεθόδοι για μεγαλύτερο στήθος [χωρίς νυστέρι]

Η αυξητική στήθους είναι από τις δημοφιλέστερες αισθητικές επεμβάσεις και θα ήταν πιθανώς η πιο δημοφιλής με διαφορά εάν δεν περιελάβανε το νυστέρι του πλαστικού.

 


Article featured image
Article featured image

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα όμορφο και στητό στήθος και σήμερα υπάρχουν διάφορες εξειδικευμένες τεχνικές που της επιτρέπουν να το αποκτήσει χωρίς να χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργείο.

Οι εναλλακτικές μέθοδοι αυξητικής στήθους χωρίζονται στις πιο κάτω τρεις βασικές κατηγορίες:

 

1. Διατροφικά και άλλα φυσικά προϊόντα

Ανάμεσα στα ποικίλα διατροφικά συμπληρώματα που διατίθενται στη διεθνή αγορά, ορισμένα προωθούνται ως συμπληρώματα για την αύξηση της μάζας του στήθους. Τα εν λόγω συμπληρώματα συνήθως περιέχουν:

- φυτοοιστρογόνα όπως σόγια, κόκκινο τριφύλλι, λιναρόσπορο, μάραθο, λυκίσκο κ.α.

- παραδοσιακά αφροδισιακά όπως δαμιάνα και εκχύλισμα βρώμης

- βότανα όπως λεόνουρο (motherwort), αγιάγκαθο, σιμισιφούγκα, λυγαριά και σερενόα

Θα πρέπει να σημειωθεί πως τα επιστημονικά δεδομένα που υποστηρίζουν την αποτελεσματικότητα των παραπάνω βοτάνων ως προς την αύξηση του στήθους είναι λιγοστά και αφορούν κυρίως στα οιστρογόνα.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν προμηθευτείτε οποιοδήποτε προϊόν και βεβαιωθείτε ότι κάθε προϊόν που σκοπεύετε να αγοράσετε έχει ελεγχθεί και εγκριθεί από επίσημο φορέα.2. Αντλίες αναρρόφησης

Μία αρκετά γνωστή συσκευή είναι το Brava Bra (Brava Breast Enhancement and Shaping System). Φοριέται σαν σουτιέν και εντός των δύο θαλάμων ασκείται συνεχής πίεση επί ώρες ώστε να επεκταθεί σταδιακά ο ιστός του στήθους. Σε αντίθεση με αμφιλεγόμενα συμπληρώματα, το Brava Bra δεν θεωρείται πως ενέχει κινδύνους για τη γυναίκα όταν χρησιμοποιείται σωστά.3. Αυτόλογη μεταφορά λίπους

Η αυτόλογη μεταφορά λίπους είναι μια μέθοδος κατά την οποία αφαιρείται με λιποαναρρόφηση λιπώδης ιστός από κάποιο μέρος στου σώματος και, έπειτα από ειδική επεξεργασία, χορηγείται με ένεση στο στήθος. Η μέθοδος αυτή έχει διπλό όφελος, καθώς αφενός απομακρύνεται το περιττό λίπος από ένα «προβληματικό» σημείο του σώματος και αφετέρου το στήθος γίνεται μεγαλύτερο. Πρόκειται για μια αρκετά διαδεδομένη και αποδεκτή μέθοδο αυξητικής, αν και ορισμένοι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί όσον αφορά την ασφάλειά της.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ