Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα

Όλοι έτυχε κάποια στιγμή της ζωής μας να παρακολουθήσουμε μια παράσταση με μαγικά κόλπα, είτε στην τηλεόραση, είτε ζωντανά.

 


Article featured image
Article featured image

Πολλά από τα κόλπα που χρησιμοποιούνται είναι εύκολο να αποκαλυφθούν ενώ άλλα παραμένουν μυστήριο και προκαλούν ποικίλες εντυπώσεις.

Πιο κάτω, θα δείτε μερικά από αυτά τα κόλπα και τι πραγματικά συμβαίνει πίσω από αυτά.

 

Πριόνισμα γυναίκας

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα0

Μία γυναίκα είναι κρυμμένη στο δεύτερο μισό του κουτιού με αποτέλεσμα να εμφανίζονται μόνο τα πόδια της. Η ψευδαίσθηση είναι πως μια γυναίκα κόβεται στη μέση ενώ στην πραγματικότητα υπάρχουν 2 γυναίκες.

 

Η αιωρούμενη γυναίκα

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα1

Η γυναίκα πάνω στην ξύλινη πλάκα, στηρίζεται σε μια μεταλλική ράβδο. Οι καρέκλες βοηθούν στην ψευδαίσθηση αλλά στην πραγματικότητα δεν κάνουν τίποτα άλλο. Ο Μάγος στέκεται μπροστά στη μεταλλική ράβδο ώστε να μην γίνεται αντιληπτή από το κοινό.

 

Πριόνισμα γυναίκας No 2

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα2

Όπως και στο πρώτο παράδειγμα, ο μάγος κόβει μια γυναίκα στα δύο. Σε αυτό το κόλπο υπάρχει μια μόνο γυναίκα στο κουτί και χρησιμοποιούνται τεχνητά πόδια για την ολοκλήρωσή του.

 

Αιωρούμενη γυναίκα No 2

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα3

Αυτό το κόλπο χρησιμοποιεί πάλι μια ξύλινη πλάκα στην οποία βρίσκεται η γυναίκα- βοηθός και υπάρχουν ράβδοι που τη συγκρατούν. Αυτή τη φορά ανυψώνεται πάνω από τη σκηνή ώστε να μοιάζει σαν να επιπλέει.

 

Αιωρούμενος μάγος

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα4

Τα φαρδιά ρούχα κρύβουν το μυστικό της ανύψωσης. Η βάση στήριξης του ανθρώπου δεν φαίνεται ενώ ο ίδιος κάθεται αναπαυτικά σαν να πρόκειται για μια καρέκλα.

 

Καμπυλωτά κουτιά για διαχωρισμό σώματος

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα5

 

Με αυτό τον τρόπο ο μάγος διαχειρίζεται το σώμα του ώστε να δείχνει πως έχει μοιραστεί σε κομμάτια.

 

Το κόλπο του «Θρίλερ»

Έτσι γίνονται τα 7 πιο γνωστά μαγικά κόλπα! - Εικόνα6

Σίγουρα έχετε αναρωτηθεί πως κατάφερε ο Michael Jackson να αψηφήσει τη βαρύτητα ρίχνοντας το σώμα του αρκετά προς τα εμπρός. Τα ειδικά σχεδιασμένα τακούνια των παπουτσιών του κρύβουν το μυστικό. Καθώς αυτά διαθέτουν ίδιο κόψιμο με εκείνο ενός σφυριού, είναι εύκολο να προστεθεί στο δάπεδο ένα κομμάτι που θα τα συγκρατεί ώστε να στηρίξει το βάρος του τραγουδιστή. Ο ίδιος τοποθετεί τα πόδια του στις ειδικές υποδοχές, τα σφραγίζει και το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει.


[πηγη]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ