Μπουκάλι εκσφενδόνισε η μητέρα Φύσσα στον Ρουπακιά

Με ένταση έκλεισε πριν από λίγο η συγκλονιστική κατάθεση της Μάγδας Φύσσα, η οποία ανέφερε όσα γνωρίζει για τη δολοφονία του γιου της.

 


Article featured image
Article featured image

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα, με την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και ενώ αποχωρούσε από το βήμα, εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι με νερό προς την πλευρά των κατηγορουμένων.

Απευθυνόμενη στον δολοφόνο του παιδιού της Γιώργο Ρουπακιά του φώναξε, φανερά εκνευρισμένη «Πάρ' το να έχεις να με θυμάσαι».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, φίλος του 34χρονου μουσικού από το ακροατήριο, κοιτώντας προς την πλευρά του εδωλίου άρχισε να φωνάζει: «Ρουπακιά παρακάλα να φας ισόβια π...», ενώ τη στιγμή που κάποιοι εκ των κατηγορουμένων γύρισαν προς το μέρος του, αυτός συνέχισε να φωνάζει: «Όλοι σας να παρακαλάτε να φάτε ισόβια».


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Μια νέα εικόνα του James Webb αποκαλύπτει πώς γεννιούνται τα άστρα

Article featured image

Ανακαλύφθηκε ένα νέο είδος «καρχαρία που περπατά»

Article featured image

Γιατί τα αεροπορικά εισιτήρια ίσως παραμείνουν ακριβά παρά τη μείωση των τιμών καυσίμων