Το Μαντείο είναι εδώ!

Οι προβλέψεις της βδομάδας από τον Δελφό.

 


Article featured image
Article featured image

Μπορείς αν θες, φυσικά, να διαβάσεις αποκλειστικά και μόνο το ζώδιό σου ΕΔΩ.

 

Κριός

Σας έχει λιώσει η μίλα μου. Μα πόση κούραση; Πόσες υποχρεώσεις; Υπομονή. Ο ουρανός δεν πρόκειται να γίνει πιο γαλανός, αλλά εσείς θα ηρεμήσετε λιγουλάκι. Κατά τα άλλα στη δουλειά, θέλω να σκεφτείτε το ενδεχόμενο να κάνετε μια αλλαγή. Όχι απαραίτητα κάτι συγκλονιστικό. Μπορεί απλά να αλλάξετε τη διάταξη των πραγμάτων στο γραφείο. Στα ερωτικά πρέπει να κάνετε αναβάθμιση. Προσπαθήστε να κάνετε sex. Πολύ sex. Περισσότερο sex.

+Είστε ομορφόπαιδο.

-Προσέξτε κρυολογήματα. Νοέμβριος και κυκλοφορείτε γυμνούλικα.

 

Ταύρος

Ούφου με τα ερωτικά σας πιον! Σίριουσλι, νομίζετε πως ο κόσμος δεν έχει άλλα θέματα προς συζήτηση; Το γεγονός πως τα συζητάτε ξανά και ξανά δεν σας κολακεύει, έτσι για να ξέρετε. Θέλετε ή δεν θέλετε; Αν δεν σας αρέσει να σας φέρεται σα σκουπίδι σταματήστε να είστε, παίζεται και εμφανίζεστε ως θύματα. Νησάφι πιον. 

+Ωραία ταξιδάκια!

-Το πορτοφόλι και τα μάτια σας.

 

Δίδυμοι

Τώρα σοβαρά, δεν έχετε μάθει ακόμη το μάθημά σας; Ντροπή, αίσχος και όνειδος. Το να λέτε «ναι» και να προσπαθείτε να κάνετε τα πάντα, δεν σημαίνει πως θα τα καταφέρετε. Υποδηλώνει απλά πως θα κάνετε περισσότερες μετριότητες από τον μέσο Κύπριο. Αν αυτό σας ικανοποιεί, go for it. Τις επόμενες ημέρες, κάντε σας τη χάρη και φροντίστε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση.

-Η μπάκα δεν είναι καθόλου τρέντι.

+Τουλάχιστον φάτε βρόμη.

 

Καρκίνος

Σας θαυμάζω. Σκατα πιάνετε, χρυσός γίνετε. Μπράβο σας και πάλι μπράβο. Ακόμη κι αν κάτι σας δυσκολεύει έχετε πείσμα να τα φέρετε όλα πούκουπα και να κάνετε το δικό σας. Έτσι σας θέλω. Υπάρχει πολύ «ψωμί» στις προκομμένες σας ιδέες. Το γκομενάκι σας θαυμάζει και βασικά έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό. Μπράβο. Είστε πηγή έμπνευσης και θαυμασμού. Τι καλά!

+Τα οικονομικά σας είναι αξιοζήλευτα!

-Μην φοβάστε το σκοτάδι. Είναι προσωρινό.

 

Λέων

Η δουλειά ολοένα και βελτιώνεται. Εσείς ολοένα και ανεβαίνετε, τα οικονομικά ολοένα και μένουν στάσιμα. Τι είναι εξόφθαλμό σε αυτή τη πρόταση; Δεν θα το πω, είναι εξόφθαλμο. Στα ερωτικά τα πάτε καλά, πολύ καλά, εξαιρετικά ικανοποιητικά. Το γκομενάκι είναι χαρούμενο, εσείς ικανοποιημένοι, το κρεβάτι σας δραστήριο. Αυτά προς το παρόν. 

+Τα χρέη σας δεν είναι οικονομικά.

-Επίσκεψη στον οδοντίατρο είναι επιβεβλημένη.

 

Παρθένος

Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν τα πάτε καλά. Οικονομικά, ψυχολογικά, ερωτικά και συναισθηματικά είστε πολύ πεσμένος. Προσέξτε τι κάνετε και μην παίρνετε ελαφρά τη καρδία κάποιες καταστάσεις. Σας βλέπω να αγχώνεστε για μικρά θεματάκια ενώ για τη φωτιά που υπάρχει μέσα στο σπίτι σας, φυσάτε αδιάφορα. Το φύσημα μπορεί να χειροτερέψει τη κατάσταση, το ξέρετε, έτσι δεν είναι; Εγώ απλά αναφέρω. Εσείς κάντε ότι καταλαβαίνετε.

+Να είστε συγκεντρωμένοι.

-Που πρέπει να πάτε; Γυμναστήριο αμέσως!

 

Ζυγός

Δεύτερη νιότη. Πραγματικά είναι πολύ εντυπωσιακό. Σα να ξαναζείτε την εφηβεία σας. Βγαίνετε, διασκεδάζετε, περνάτε καλά, γυμνάζεστε, ομορφαίνετε, φλερτάρετε και ο μήνας έχει εννιά. Δεν σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Χαλαρώνει το πνεύμα και το σώμα σας. Μην αλλάξετε έτσι. Όσο μπορείτε συνεχίστε.

+Απολαύστε το.

-Σταματήστε πλέον τη γκρίνια, είστε εξαιρετικά.

 

Σκορπιός

Μπράβο, μπράβο και πάλι μπράβο. Η δουλειά εξαιρετικά, τα οικονομικά ακόμη καλύτερα, το γκομενάκι λυώνει για πάρτη σας και η οικογένεια όλα ρόδινα. Τι άλλο θέλετε. Τα πάντα σε υπερθετικό; Εντάξει ομορφούλη μου. Καλά κάνεις και τα θέλεις, αλλά σε παρακαλώ μην απογοητευτείς αν και εφόσον δεν σου στήσουν άγαλμα στο προσεχές μέλλον... όχι ότι δεν το αξίζεις.

+Καλή καρδιά ομορφιά μου. Καλή καρδιά.

-Δεν θέλω ζόρια.

 

Τοξότης

Μα τι καλό πλάσμα και πόση κωλοφαρδία! Ο έτερος σας θέλει, σας ποθεί και είναι δίπλα σας. Στα επαγγελματικά τα πράγματα είναι πολύ μα πάρα πολύ δύσκολα. Με έναν μαγικό και τρομερά κωλόφαρδο τρόπο, καταφέρνετε να ανεβείτε στην επιφάνεια, να αναπνεύσετε και να ξαναβουτήξετε στα σκατά, προσπαθώντας να διορθώσετε το πρόβλημα. Προσπαθήστε πολύ.

+Sex, κάντε sex!

-Μην αφήσετε τα μυαλά σας να αεριστούν περισσότερο από το κανονικό.

 

Αιγόκερως

Σας έχει πάρει λίγο από κάτω. Αχγώνεστε για πολλά πράγματα. Δεν ξέρετε αν μπορείτε, να θα τα καταφέρετε, αν αξίζει τον κόπο και τελικά τι θα γίνει. Μην ανησυχείτε. Ξεκαθαρίστε μέσα σας τις προτεραιότητες και κάντε φόκους σε ότι σας κάνει χαρούμενους. 

+Σας αγαπάνε αυτοί που πρέπει!

-Τα οικονομικά, τα οικονομικά σας στοιχειώνουν!

 

Υδροχόος

Μα τι κακώς χαμός γίνεται! Μα τι κατάσταση έχει δημιουργηθεί! Μα πόσο θα πρέπει να χαλαρώσετε και να δείξετε πόσο υπεράνω είστε; Να ξέρετε πως η έντονη δραστηριότητα θα σας φέρει άγχος, ανακατωσούρα αλλά τελικά πολύ χρήμα. Αξίζει την μικρή αναστάτωση το μεγάλο κέρδος. Εσείς τι λέτε;

+Να προσέξετε τους ανθρώπους σας.

-Μην έχετε μούτρα. Όλα καλά θα πάνε.

 

Ιχθύες

Έχετε μπουχτίσει και κουραστεί. Θέλετε τα αποτελέσματα να εμφανιστούν αμέσως και όχι όταν τα άστρα νοιώσουν έτοιμα. Λυπάμαι αλλά δεν πάει έτσι. Συγγνώμη ομορφούλη μου. Τα άστρα δεν λειτουργούν με αυτό τον τρόπο. Όσο περιμένεις κάνε αγάπες στον έτερο που έχεις παραμελήσει και σταμάτα να γκρινιάζεις συνεχώς. 

+Κουκλί!

-Είναι μοιραίο!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ