Πήγαμε στο PoleArt Cyprus 2015

Οδηγήσαμε την Παρασκευή το βράδυ μέχρι το αθάνατο Monte Caputo και βγάλαμε φωτογραφίες από το Gala Show του μεγαλύτερου διαγωνισμού Pole Dance στον … κόσμο.

 


Article featured image
Article featured image

Για τρίτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε την περασμένη εβδομάδα, στο θρυλικό Monte Caputo στη Λεμεσό o τετραήμερος διεθνής διαγωνισμός Pole Art Cyprus 2015.

Ο διαγωνισμός έφερε κοντά περφόρμερ και αθλητές από διάφορες χώρες (κυρίως Ευρώπη και Ρωσία) που ασχολούνται με το pole dance και το pole acrobatics, με τους διοργανωτές του να τον διαφημίζουν, και να μην έχουμε κανένα λόγο να τους αμφισβητήσουμε, ως τον μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο.

Συγκεκριμένα διοργανώνεται από το «Pole Dance Studio MooN», που από το 2012 λειτουργεί στην περιοχή της Λινόπετρας στη Λεμεσό.

Σε αρκετά σημεία, η όλη εκδήλωση θύμιζε γιουροβιζιονικό σκηνικό, με λαμπερούς παρουσιαστές, «εντυπωσιακά» σκηνικά και συνεχή ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου αλλά και ξένων τηλεοπτικών συνεργείων που ταξίδεψαν στην Κύπρο ειδικά για το event.

Οι διαγωνιζόμενοι χωρίζονταν σε κατηγορίες γυναικών και ανδρών και επαγγελματιών και ερασιτεχνών καθώς και στη ξεχωριστή κατηγορία «Stars» που αφορούσε μόνο γυναίκες, και στην οποία δόθηκαν και τα τρία μεγαλύτερης χρηματικής αξίας βραβεία.

Ειδικότερα, τα βραβεία κυμάνθηκαν από 5000 δολάρια μέχρι 300 με συνολικό ποσό «δαπάνης» για τους διοργανωτές τα 30.000.

«Είναι ένα πανέμορφο σπορ τόσο να το ασκείς όσο και να το παρακολουθείς και είμαι περήφανη που το έφερα στην Κύπρο» δηλώνει εκ μέρους του Pole Dance Studio Moon η Άννα Γκουμπάρεβα, η οποία φιλοδοξεί, πέρα από το φαντασμαγορικό αυτό event, να εισαγάγει το pole dance και το pole acrobatics στην καθημερινότητά μας «τόσο για σκοπούς άθλησης όσο και ψυχαγωγίας».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ