6 νέα Cup Cakes στα ζαχαροπλαστεία Άριστον

Έχοντας κατακτήσει τις βιτρίνες της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου, αυτά τα χαριτωμένα, πολύχρωμα ατομικά κεκάκια κερδίζουν καθημερινά περισσότερους φίλους στη Λευκωσία.

 


Article featured image
Article featured image

Πρόσφατα έκαναν... κατάληψη και στη βιτρίνα του ζαχαροπλαστείου Άριστον, το οποίο υπέκυψε στον πειρασμό τους, παρουσιάζοντας την πρώτη του σειρά Cup Cakes, που περιλαμβάνει έξι διαφορετικές γευστικές και χρωματικές επιλογές.

Τα Cup Cakes έρχονται να καλύψουν τη νοσταλγία για το κέικ της μαμάς, σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή, ατομική μερίδα και με πολύ πιο παιχνιδιάρικη διάθεση, η οποία οφείλεται κυρίως στις απεριόριστες δημιουργικές επιλογές που παρέχει η δυνατότητα επικάλυψής τους με icing, κρέμα τυριού ή οτιδήποτε άλλο προστάζει η φαντασία ενός δημιουργικού ζαχαροπλάστη.

Στο Άριστον μπορεί κάποιος να συναντήσει τις κλασσικές γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, όπως επίσης μπανάνας και καρότου. Το τελευταίο είναι σαν ατομικό carrot cake με ένα μικρό, ζαχαρωτό καροτάκι στην κορυφή. Η μεθυστική γεύση του Red Velvet παρασύρει το μυαλό στις ολόφωτες αμερικανικές λεωφόρους ενώ τη σειρά ολοκληρώνει η γεύση Oreo, με κομματάκια του διάσημου μπισκότου στην επικάλυψη και ένα μικρό Oreo στην κορυφή.

Φυσικά το  Άριστον ετοιμάζει Cup Cakes και για ειδικές περιστάσεις, όπως γάμοι και βαφτίσεις, όπου το δημοφιλές κεραστικό προσφέρεται σε λευκές αποχρώσεις.

Τα ζαχαροπλαστεία Άριστον, λειτουργούν στη Λευκωσία στη Γρίβα Διγενή 49 και Ηλία Παπακυριάκου 42 (Έγκωμη), ενώ τα προϊόντα τους υπάρχουν και στην καφετέρια Chocolate Soup στη Λεμεσό.



 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ