Οι Λόφοι των Αγγέλων βρίσκονται 22km μακριά από τη Λευκωσία

Χειμωνιάζει (σιγά-σιγά) και τα βουνά μάς καλούν.

 


Article featured image
Article featured image

Μια αγροτουριστική εμπειρία ένα μισάωρο μόνο οδήγημα από το κέντρο της πρωτεύουσας, μέσα στα πεύκα, τις λίμνες και τους ποταμούς, με πανοραμική θέα Λευκωσία και Πενταδάχτυλο και με οικολογικά για φάγωμα -δίπλα από το τζάκι- κουνέλια, πεζουνάκια, όρνιθες κλπ.

Αυτά και άλλα πολλά υπέροχα και απίθανα θα βρείτε στο αγροτουριστικό ξενοδοχείο Angel's Hills.

«Οι Λόφοι των Αγγέλων είναι μια τοποθεσία μοναδική (στα Καμπιά), από όπου μπορείς να δεις από ψηλά ολόκληρη τη Λευκωσία και τον Πενταδάκτυλο.

Ένα πραγματικά πανοραμικό θέαμα βρίσκεται σε ένα υψόμετρο 500 μέτρων με ομαλούς και κατακόρυφους πευκόφυτους λόφους, με μια τεράστια φυσική λίμνη, με μονοπάτια της φύσης και γαλαρίες από το βάθος του ποταμού μέχρι την κορυφή των σπηλαίων Δρακοντοσπήλιος, περίπου 150 μέτρα βάθος, 2000 χρονών, το οποίο χρησιμοποιούνταν για δραπέτευση των Κυπρίων από τους επιδρομείς».

 



Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά από τους οικοδεσπότες, τώρα η περιοχή έχει μετατραπεί «σε ένα θαυμάσιο εξοχικό τοπίο για τους επιλεκτικούς φυσιολάτρες, για ζωγράφους και ποιητές».

Το εστιατόριο προσφέρει υγιεινά παραδοσιακά πιάτα από τα τοπικά προϊόντα που παράγονται στην περιοχή. 

«Δοκιμάστε τα οικολογικά φαγητά μας, κουνέλια, όρνιθες, πεζουνάκια, πάπιες, φρούτα, καππάρι, ελιές και προπαντώς το γνήσιο και παρθένο λάδι της ελιάς, καρύδια, χρυσόμηλα, πορτοκάλια, λεμόνια, και αβοκάτο.  Και όλα αυτά θαυμάζοντας καθώς γευματίζετε την υπέροχη πανοραμική θέα της περιοχής.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ