Κάθοδος απ´τον Όλυμπο [στο Θέατρο Στροβόλου]

Ο Προσφυγικός Λαογραφικός Όμιλος «Οι Αδούλωτοι» Σιακαλλή, στο πλαίσιο της 40ετούς πολιτιστικής και κοινωνικής προσφοράς του, παρουσιάζει τη χορευτική, μουσικoθεατρική παράσταση «Κάθοδος απ´τον Όλυμπο» σε σενάριο και σκηνοθεσία Κύρου Ρωσσίδη.

 


Article featured image
Article featured image

Ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα με τη συμμετοχή 70 και πλέον χορευτών - διαχρονικών μελών του Ομίλου, ηθοποιών (Ειρήνη Κωνσταντίνου, Ιάκωβος Χατζηβασίλη, Ελένη Οδυσσέως), τραγουδιστών (Κούλλης Θεοδώρου, Μαρία Θεοδότου) και πενταμελούς ορχήστρας επί σκηνής.

Υπό την χορογραφική καθοδήγηση της Έλενας Σιακαλλή, τη σύνθεση και μουσική επιμέλεια του Κούλλη Θεοδώρου και τα εξαίρετα σκηνικά και κοστούμια του Στέφανου Αθηαινίτη, ο Προσφυγικός Λαογραφικός Όμιλος «Οι Αδούλωτοι» Σιακαλλή, τιμά τα 40 χρόνια ιστορίας του, τιμώντας την ίδια την ιστορία του χορού, με ένα χορευτικό και όχι μόνο ταξίδι διαμέσου των αιώνων, απ'άκρου σ'άκρο της γης που θα προκαλέσει...πολύ γέλιο!

Για πέντε παραστάσεις μόνο, από 17 μέχρι 21 Νοεμβρίου, στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν προς στήριξη του φιλανθρωπικού σωματείου «Αλκυωνίδες» και για την ίδρυση της Κοινότητας ΠΑΝΣΟΦ για παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Πληροφορίες και εισιτήρια στο: 7000 03 03


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ