Ο νέος γαστρονομικός προορισμός στη Λευκωσία

Κρέας ή ψάρι;

 


Article featured image
Article featured image

Ό,τι κι αν επιλέξετε το σίγουρο είναι ότι θα έχετε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία.

Το πασίγνωστο εστιατόριο Fontana, του ξενοδοχείου Χίλτον Κύπρου, αλλάζει ταυτότητα και από τις 14 Δεκεμβρίου οι επισκέπτες του θα μπορούν να απολαύσουν το νέο και ανανεωμένο βραδινό μενού με επιλογές από ζουμερά και υψηλής ποιότητας φιλέτα, γευστικότατα θαλασσινά, ευφάνταστες και δροσερές σαλάτες καθώς και δελεαστικά γλυκά.

Ο Executive Chef Aντρέας Γεωργίου και η δημιουργική του ομάδα υπόσχονται να καταπλήξουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Τα αγνά και εκλεκτής ποιότητας υλικά σε συνδυασμό με την  εξειδικευμένη τεχνική ψησίματος είναι εγγύηση για ένα άρτιο γευστικό αποτέλεσμα.

Όσοι αγαπούν το καλό κρέας σίγουρα θα εκτιμήσουν τα υψηλής ποιότητας φιλέτα Black Angus, τα οποία ψήνονται αποκλειστικά σε πατενταρισμένες σχάρες που επιτρέπουν αργό μαγείρεμα στην κατάλληλη θερμοκρασία για γευστικότερες και υγιεινότερες επιλογές.

Επιπλέον, το μενού περιλαμβάνει και πιο υγιεινές προτάσεις φρεσκότατων θαλασσινών όπως Χταπόδι σχάρας με λαδολέμονο και ρίγανη ή Φιλέτα από Λαβράκι με ελαιόλαδο και φρέσκο θυμάρι.

Το ριζότο με μανιτάρια του δάσους και λάδι τρούφας καθώς και η αστακομακαρονάδα είναι και αυτά δελεαστικά πιάτα.

Ολοκληρώστε το γευστικό σας δείπνο με ένα δελεαστικό γλυκό. Το Καραμελωμένο Φύλλο Κρούστας με γέμιση από φρέσκες φράουλες και παγωτό μαστίχα είναι μία από τις προτάσεις του Chef. Eάν έχετε αδυναμία στη σοκολάτα τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με το ζεστό κέικ σοκολάτας με παγωτό βανιλιά ή με το κέικ Όπερα με σάλτσα σοκολάτας και φραγκοστάφυλα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22 653432

 

 

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ