Βουλευτής πόσταρε φώτο με αμπελοπούλια [σύντομα και στα εστιατόρια, υπόσχεται!]

Και υπάρχουν άτομα εκεί έξω που ακόμα αμφιβάλλουν πως μας ψεκάζουν!

 


Article featured image
Article featured image

Ξεχειλίζουν από ειλικρίνεια οι βουλευτές μας τις τελευταίες μέρες, να’ ναι καλά οι άνθρωποι που μας δίνουν και εμάς τροφή να γράφουμε.

Μετά λοιπόν την ανεπανάληπτη παραδοχή, στην προχθεσινή εκπομπή της Γωγούς, της Λεμεσιανής βουλευτού του ΔΗΚΟ Αθηνάς πως χρειάζεται χρήματα για τα κομμωτήρια της «γιατί είναι μία πραγματικότητα, οι γυναίκες βουλευτίνες πρέπει να έχουν μία αξιοπρεπή εμφάνιση» [βλέπε βίντεο παρακάτω] μία ακόμα «ανύπαρκτη» βουλευτική αναλαμπή ειλικρίνειας μας έρχεται από Αμμόχωστο μεριά αυτήν τη φορά!

«Σύντομα και στα εστιατόρια μας! Καλές Γιορτές!» γράφει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο φέιζμπουκ ο βουλευτής Αμμοχώστου Ευγένιος Χαμπουλλάς, την οποία συνοδεύει με μία φωτογραφία προφανώς από το σπίτι του και στην οποία με χαμόγελο και περηφάνια ποζάρει μπροστά από μία πιατέλα γεμάτη με έτοιμα για φάγωμα αμπελοπούλια!

«Μπράβο φίλε, άξιος, έτσι να μεν φοάσαι, να’ σαι μάγκας!», «φάτα τζαι ποιος σ’αρωτά, μαγκιά σου!», «καλή όρεξη λεβεντάνθρωπε μου», «φίλε Ευγένιε φύλαξε λία και για εμάς, σταθερά μαζί σου», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που ακολουθούν την ανάρτηση που στο πιτς φιτίλι μάζεψε και πεντάκοσια likes, έτσι για να μη ξεχνιόμαστε και να’ χουμε υπόψη που ακριβώς ζούμε!

Περιττό ασφαλώς να υπενθυμίσουμε τι ψήφισε ο επαναστάτης για τα ξόβεργα Χαμπουλλάς στο νομοσχέδιο για το Σύμφωνο Συμβίωσης .

Αυτά είναι!

Kαι λίγη Αθηνά για χώνεψη:


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ