Έρχεται ο Τερκενλής στην Κύπρο!

Επιτέλους! Έφτασε η μεγαλειώδης στιγμή και τα ξακουστά τσουρέκια Τερκενλής της Θεσσαλονίκης έρχονται Κύπρο!

 


Article featured image
Article featured image

Τα τσουρέκια Τερκενλής είναι η κόλαση και ο παράδεισος μαζί και για χρόνια πολλά και όχι άδικα, το να φας ένα (ολόκληρο) ήταν μέσα στη λίστα με τα top 5 things to do ως ολιγοήμερος επισκέπτης στη Θεσσαλονίκη.

Όσοι έχουν δε ζήσει στην ελληνική πρωτεύουσα του Βορρά, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν όσο ζουν να ξεπεράσουν την τόσο χαρακτηριστική και αποπλανητική μυρωδιά στην Αριστοτέλους με Τσιμισκή γωνία.

Η μεγάλη λοιπόν στιγμή να απολαμβάνουμε προϊόντα Τερκενλής στην Κύπρο έφθασε και στην Κύπρο, όπου τα προϊόντα Τερκενλής θα διατίθενται πλέον σε όλους τους φούρνους Artopolis και στο Coffee and More στο Mall of Engomi.  

Μπορείτε τώρα να προμηθευτείτε λαχταριστούς κουραμπιέδες με μπισκότο oreo και επικάλυψη μαύρης ή λευκής σοκολάτας, μελομακάρονα με γέμιση κάστανο ή πραλίνα που λιώνουν στο στόμα και φυσικά τα πασίγνωστα τσουρέκια, με τα οποία η εταιρεία έχει δημιουργήσει παράδοση, απλό ή με κάστανο ή  με σοκολάτα για μοναδικές χριστουγεννιάτικες απολαύσεις. 

Η εταιρεία Τερκενλής, δραστηριοποιείται στον τομέα της αρτοζαχαροπλαστικής από το 1948 με έδρα τη  Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα από ελληνικές και διεθνείς γεύσεις. Τα προϊόντα διατίθενται από ένα δίκτυο 18 καταστημάτων και σημείων πώλησης στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα ενώ μέσω του τμήματος catering η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες τροφοδοσίας για κάθε είδους κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ