Ο Μηνάς Χατζησάββας θα αποτεφρωθεί εκτός Ελλάδας

Το νεκρό σώμα του Ελλαδίτη ηθοποιού Μηνά Χατζησάββα θα «ταξιδέψει» στο εξωτερικό για να καεί και να αποτεφρωθεί.

 


Article featured image
Article featured image

Την τελευταία επιθυμία του Μηνά Χατζησάββα, που εξεμέτρησε το ζην τη Δευτέρα σε ηλικία 67 ετών, αποκαλύπτει ο φίλος και συνάδελφός του Γιώργος Κοτανίδης.

Η κηδεία του ηθοποιού ήταν πολιτική και έγινε σήμερα στις 12 το μεσημέρι, στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Κοτανίδης, ο ηθοποιός επιθυμούσε να έχει πολιτική κηδεία και να αποτεφρωθεί στο εξωτερικό, αφού στην Ελλάδα απαγορεύεται.

Επιθυμία της οικογενείας του επίσης ήταν αντί στεφάνων να συγκεντρωθούν χρήματα για τους συλλόγους των μεταναστών.

Σε ανάρτησή του στο Facebook o Γιώργος Κοτανίδης ανέφερε:

«Η κηδεία του Μηνά Χατζησάββα θα είναι πολιτική, όπως επιθυμούσε ο ίδιος, και θα γίνει αύριο, Τετάρτη, στις 12.00 στο Α' Νεκροταφείο. Και πάλι σύμφωνα με την επιθυμία του, θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού, που θα γίνει εκτός Ελλάδας, λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας, που αρνείται να επιτρέψει την καύση, που γινόταν στην αρχαιότητα.

Σύμφωνα και πάλι με την επιθυμία του Μηνά, ο σύντροφός του, Κώστας Φαλελάκης, οι αδελφές και οι ανiψιές του ζητούν να μην υπάρξουν στεφάνια. Θα υπάρξει ένα κουτί όπου θα ρίξουμε τον οβολό μας και όσα χρήματα μαζευτούν θα δοθούν σε οργανώσεις προσφύγων και μεταναστών.

Ο Κώστας θέλει να τον αποχαιρετήσουμε λυπημένοι, αλλά και χαρούμενοι, όπως ήταν ο Μηνάς, και όπως θα ήθελε ο ίδιος».

 


Σύμφωνα με την επιθυμία του, θα ακολουθήσει αποτέφρωση του νεκρού, που θα γίνει εκτός Ελλάδας, λόγω βαρβαρότητας της ελληνικής πολιτείας, που αρνείται να επιτρέψει την καύση, που γινόταν στην αρχαιότητα


Στον τελευταίο αποχαιρετισμό ο φίλος του ανάρτησε φωτογραφίες από το Globe theater στο Λονδίνο όπου έπαιξαν μαζί τον «Περικλή».

Όπως αναφέρει ο Κοτανίδης στην τελευταία παράσταση φωτογραφήθηκαν κατάκοποι «ως ελεεινά χούφταλα, όπως μας άρεσε να λέμε ο ένας τον άλλον»!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ