Έρχεται ο Παυλίδης

Πάνε 18 συναπτά έτη από τότε (καλοκαίρι 1997) που ο Παύλος με τα Ξύλινα Σπαθιά και ο Δημήτρης με τους Asfix συναντήθηκαν στο ίδιο stage.

 


Article featured image
Article featured image

Σήμερα, συναντιούνται εκ νέου στη σκηνή του Savino, ο πρώτος έχοντας μαζί του τους B-Movies, που αποτελούνται από τους Τόλη Δεληγιάννη (μπάσο), Αλέκο Σπανίδη (τύμπανα), Ορέστη Μπενέκα (πλήκτρα) και Σάκη Αζά (κιθάρα), ενώ ο δεύτερος θα πλαισιώνεται τους ταλαντούχους συνεργάτες του Λουκία Σκορδή (πλήκτρα φωνή), Χρήστο Θεοχάρους (κιθάρα, φωνή), Κενδέα Αντωνιάδη (τύμπανα) και Ραφαήλ Παρασκευά (μπάσο).

Μια συναυλία-αναδρομή στα τραγούδια των Ξύλινων Σπαθιών αλλά και στη μετέπειτα πορεία του Παύλου Παυλίδη (ως και την τελευταία του δισκογραφική δουλειά), όπως επίσης και τραγούδια από το προσωπικό album του Δημήτρη Λαλαίου με τους Asfix, μαζί και με νέες συνθέσεις που θα κυκλοφορήσουν στην νέα του δισκογραφική δουλεία.

Μια όμορφη γιορτή της οποίας τα έσοδα θα διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου του συνδέσμου «Πνοή ζωής για τα παιδιά» στη Λάρνακα.

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου, Savino, Λάρνακα, 21.00, €20 & €15 (προπώληση στο Savino Bar). Πληρ. 99860304.

 

Να πούμε επίσης πως ο Παύλος Παυλίδης και οι B-Movies (χωρίς τον Λαλαίο όμως) θα έχουν δύο ακόμα εμφανίσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό, σε Διαχρονική και Ravens αντίστοιχα.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου, Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 22.30, €15. Πληρ. 99783455.

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, Ravens, Λεμεσός, 22.00, €20. Πληρ. 99614100.

 


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ