Οι Handmade στη Σβούρα!

Article featured image
Article featured image

Την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου η Σβούρα θα έχει ποπ-ροκ διάθεση και αυτό οφείλεται αποκλειστικά στους Handmade.

Πρόκειται για την κυπριακή μπάντα, η οποία αποτελείται από τους Παυλίνα Κωνσταντοπούλου, Δημήτρη Κωνσταντόπουλο (Duke Bedelian), Γιώργο Ευτυχίου και Μάνο Μαθιουδάκη, και η οποία αποφάσισε να επικοινωνήσει με έναν πολύ όμορφο και χιουμοριστικό τρόπο τόσο τη δουλειά της όσο και την επικείμενη εμφάνισή της, εξ ου και εμείς επιλέξαμε να μην αλλοιώσουμε καθόλου το χαρακτήρα της ανακοίνωσής τους και αναμεταδίδουμε:

«Με διάθεση ροκ, ποπ, φορτωμένοι χαρμολύπη, οι Handmade εμφανίζονται στη Σβούρα στις 15-2-2015 βράδυ Κυριακής στις 9:00. Εκτός από τη μάνα τους, για όλους εσάς που βεβαιώτατα δεν γνωρίζετε το εξαιρετικά υψηλό μουσικό επίπεδο,τις αντεστραμμένες αρμονίες, την εξελιγμένη μουσική τεχνοτροπία και την τεράστια στιχουργική δεινότητα με πλοκή που προσομοιάζει στη Βίβλο, ενημερωτικά σας αναφέρουμε τους συντελεστές αυτής της αυθάδειας!



Είσοδος 5 Eυρώ. Εξαιρούνται οι εξής κατηγορίες: τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, ιερωμένοι, δημοσιογράφοι, βουλευτές, ιδιοκτήτες χορευτικών κέντρων, συνταξιούχοι, άνεργοι, δάσκαλοι, επταετείς φοιτητές, μουσικοί της συμφωνικής ορχήστρας Κύπρου με είσοδο το 2008, οδοκαθαριστές και γεωργοί. Οι αναφερθείσες κατηγορίες, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση με 6 ευρώ στη συναυλία, απαιτείται η προσκόμιση σχετικής ταυτότητας που οπωσδήποτε διαθέτουν!
».

Να αναφέρουμε τέλος ότι στο live της Κυριακής μαζί τους θα είναι και οι: Άννα Βάσση και Μιχάλης Χατζηαβάττης.

Πληρ. 22757750.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ