Η Google κάνει δώρο 2GB αποθηκευτικού χώρου

Η Google, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της για την Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου, έκανε μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση σε όσους επιθυμούν περισσότερο χώρο για διαδικτυακή αποθήκευση.

 


Article featured image
Article featured image

Η τεράστια εταιρία διαδικτυακών υπηρεσιών λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα... δώρο σε κάθε χρήστη της. Ένας απλός, ολιγόλεπτος έλεγχο ασφάλειας είναι αρκετός για να εξασφαλίσει 2GB αποθηκευτικού χώρου όποιος τον πραγματοποιήσει.

Ο επιπλέον χώρος, μετά την ολοκλήρωση του ελέγχου ασφαλείας, θα προστεθεί μόνιμα στον ήδη διαθέσιμο που υπάρχει σε κάθε λογαριασμό της Google. Είναι ένα ευχάριστο, μικρό δώρο της Google, με σκοπό να ενισχυθεί η προσπάθεια καταπολέμησης των διαδικτυακών κινδύνων.

Το «check up» της Google ενημερώνει τους χρήστες για την εγκυρότητα του λογαριασμού τους, για τις πρόσφατες δραστηριότητες τους αλλά και για τις συσκευές που μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν. Η εταιρεία αναφέρει ότι θα δωρίσει τα 2GB στο Gοogle Drive στις 28 Φεβρουαρίου. Σε όσους κάνουν τον έλεγχο ασφαλείας, θα σταλεί email από την Google, που θα τους επιβεβαιώνει για την προσθήκη των 2GB.

Για να πραγματοποιήσετε τον Ελεγχο Ασφαλείας της Google, πατήστε ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ