Σεξομολογήσεις #122: Ίσως το πιο «αγανακτισμένο» sex talk

Article featured image
Article featured image

Το λοιπόν εν ξέρω τι σκαπτά έπαθαν οι άνθρωποι με τες σχέσεις αλλά η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά! Γενικά, είμαι ένας άνθρωπος που μου μιλούν πολλοί για προβλήματα στις σχέσεις τους η τζαι τζίνοι που εν έχουν σχέση! Πάντως, στα δικά μου τα αυτιά ούλλα καταλήγουν στο ίδιο συμπέρασμα! Ότι εξιάσαμε  να αγαπούμε τζαι μινίσκουμε κολλημένοι πάνω σε ανθρώπους τζαι καταστάσεις! Πάντα έσιει τζαι παρακάτω ναι εν εύκολο στα λόγια αλλά άμαν θέλεις μπορείς! Ακόμα τζαι τζίνοι που σου γράφουν πραγματικά εύχομαι να μεν θεωρούν προβλήματα τούτα που σου γράφουν γιατί απλώς δει αρ μίσσινγκ δε πόιντ! Τζαι εν σεξ τολκ τα εβλοϊμένα!

Αρχικά που την στιγμή που έτσι εγνώρισες κάποιον τζαι έτσι τον αγάπησες μεν σαλαβατάς ότι θέλεις να τον αλλάξεις! Τα γέριμα μου! Ο άλλος προχτές έγραφε για την τέλεια γυναίκα. Μα χάννει; Τέλειος άνθρωπος γίνεσαι μόνο στα μάτια τζίνου που αγαπάς! Τζαι τούτη εν η μαγεία! Η άλλη απάτησεν τον φίλο της, ο άλλος εν παντρεμένος αλλά το τζέρατο πάει σύννεφο! ΣΑΤΣΙΗΝ, αν δεν θέλετε να είστε με κάποιον, απλώς μεν είστε! Έννεν έτσι που αγαπούμεν!

Οι υπόλοιποι πιππιλούν την ίδια κουβέντα ότι οι γεναίτζες εν ούλλες οι ίδιες, ότι οι άντρες εν ούλοι αμπάλατοι τζαι χωρκάτες! Α τζαι το καινούργιο που ακούω εν τα one night stand!

Εν τζαι έχουν άδικο αρχικά γιατί οι γυναίκες στην εξεύρεση του ιδανικού άντρα (!!!!!) γίνουνται σνομπ, απλησίαστες, κουτσομπόλες. Ε κοπέλλα μου, άμαν ο άλλος θωρεί σε να τον φτύνεις πριν καν σου μιλήσει μεν ζητάς τζαι τα ρέστα!! Ντύνουνται, σάζουνται (οι πλείστες ξέκωλα, σόρρυ τζιόλας, ή μοιάζουν ούλλες ίδιες) για να αρέσουν αλλά τραστ μι πλέον έννεν μόνο τούτο που παίζει ρόλο! Άμαν αγαπάς τον εαυτό σου τζαι σέβεσαι τον ΦΑΙΝΕΤΑΙ που 1000 μίλια, έτσι κάμνεις τη διαφορά! Άμαν τον εκθέτεις απλώς τζαι μόνο για να αρέσεις κάπου, χάννεις τζαι το παιχνίδι!

Άντρες!! Πραγματικά σαν γυναίκα εν πιστεύκω ότι εν ούλλοι ίδιοι σε χαρακτήρα! Το ντύσιμο εν το σχολιάζω καν παιθκιά, εγινήκετε ούλλοι ίδιοι, έλεος!!! Copy paste μαλλιά, πουκάμισα, παπούτσια, tattoo, μούσια, πνάστε λλίον, ιτς οκ ττου μπι ντίφερεντ!! Απλώς ποττέ εν εμπήκαν οι γυναίκες στη διαδικασία να σκεφτούν τις ανάγκες σας! Που επήεν ο δυναμισμός; Το σέξυ φλερτ; Ούλλοι αγχώνουνται άμπα τζαι φαν χυλόπιττα!! Σόου γουατ; Έσιει χάζι, πιάνεις εμπειρίες, λαλείς επροσπάθησα ρε γαμώτο!! Έφαν σας ούλλους το στυλ, τζαι άντρες τζαι γυναίκες!

Επίσης, άμαν θέλετε απλώς σεξ, μιλάτε!! Έσιει πολλά ωραίους τρόπους τζαι να το πεις τζαι να το δείξεις απλώς μεν της τάσσετε γάμους τζαι μετά να εξαφανίζεστε. Αντροπή! Τζαι κοπέλλες, άμαν του κάτσετε τζαι μετά γκέιμ όβερ!! Μεν φοάστε να ζητήσετε τζίνο που θέλετε εν πολλά απλό!!

Σταματήστε να ασχολείστε τζαι να κουτσομπολέφκετε την ζωά των άλλων πολλά κρίμα να θέλεις να έσιεις κάποιον δίπλα σου τζαι να μεν μπορείς γιατί απλώς είσαι αμπάλατος!! Θωρείτε την ζωή των άλλων μες το fb τζαι ζηλεύκετε; Εν έτσι που χάνετε χρόνο, ρίαλαϊζ ιτ! Τζαι κάτι τελευταίο, ειδικά αφιερωμένο σε όλους πριν κάμετε σχέση είχατε φίλους, οικογένεια, κοινωνική ζωή! Άμαν κάμνετε σχέση διαγράφουνται ούλλα; Μινίσκετε μαζί που την δεύτερη ημέρα άμπα τζαι χάσετε, θωρείτε φίλες ή φίλους τζαι γυρίζετε που την άλλη; Επειδή εν να έσιει ανάκριση μίσhιμου! Θωρείτε το κινητό ο ένας του άλλου, κάμνετε πρόβλημα για το τι φορεί, πως μιλά, πως μασουλά!! Πραγματικά, κρίμα γιατί νομίζω ότι έννεν έτσι που αγαπούν τζαι χτίζουν εμπιστοσύνη! Ξέρω το ότι ε να φάω κράξιμο, αλλά ιτς οκ.

Υστερόγραφο: μόνο με τη  καρδιά βλέπεις καλά, την ουσία τα μάτια δεν την βλέπουν!! Αγαπάτε το εαυτό σας!!

 

Χείμαρρος είσαι… τζαι μπράβο σου! Έτσι, μου αρέσκετε: προβληματισμένοι, νευριασμένοι, ερωτευμένοι, φοϊτσιασμένοι, απηυδησμένοι, απορημένοι, συνειδητοποιημένοι τζαι με άλλους σιείλιους διαφορετικούς συναισθηματισμούς. Ναι πλιζ. Να έχετε βιώματα, να έχετε απόψεις, να εκφράζετε τα «πιστεύω» σας, να παραδέχεστε τα λάθη σας, να μαθαίνετε που τα παθήματά σας, γιατί έτσι είναι λυτρωτικό. Και θέλω να τα λέτε και να τα μοιράζεστε μαζί μου. Είναι εκτονωτικό, πιστέψτε με! Πάντως, όλα όσα έγραψες, αγαπητή άγνωστη, έχουν μέσα και μπόλικη αλήθεια αλλά και λίγη δόση υπερβολής, όπως είναι και η ίδια η ζωή μας εξάλλου. Διάβασα με προσοχή τα όσα ξεδίπλωσες και σέβομαι τις προσεγγίσεις σου. Μου αρέσει που απομονώνεις τη δύναμη του να αγαπάς -κυρίως τον εαυτό σου (και με την καλή έννοια)-, και μένω στην κατάληξή σου. «Ξέρω ότι εν να φάω κράξιμο» γράφεις. Όχι, αγάπη μου, είμαστε πλέον σε μια εποχή που γινόμαστε οι ίδιοι κράχτες του εαυτού μας, ετσιθελικά! ΕΜΕΙΣ κάνουμε κίκι-ρίκουυυυυυ και αυτή είναι η μαγκιά. Κι άσε τους άλλους να λένε…



#AskTipster

Αν θέλεις κι εσύ απάντηση στην απορία σου γράψε στο mail sextalk@cityfreepress.com.cy


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ