Τον Μάρτη στην Κύπρο το νέο Opel Corsa

Το Opel Corsa είναι πλέον ένα καθιερωμένο bestseller για τη γερμανική κατασκευάστρια εταιρεία. Με τέσσερις γενιές στην 32χρονη ιστορία του, απαριθμεί πωλήσεις πέραν των 12,4 εκατομμυρίων.


Article featured image
Article featured image

Ήδη η πέμπτη γενιά βρίσκεται καθοδόν για τις βιτρίνες των αντιπροσώπων στην Ευρώπη και όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την πετυχημένη πορεία των προκατόχων του, όπως αναφέρει η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Opel ανακοίνωσε ότι οι παραγγελίες ξεπέρασαν τις 110 χιλιάδες χωρίς ακόμα να παρουσιαστεί στις ευρωπαϊκές αγορές.

Πρόκειται για ένα εξολοκλήρου καινούριο αυτοκίνητο σε όλους τους τομείς. Μάλιστα, η Opel περιγράφει το νέο Corsa τονίζοντας: «Είναι ένα μοντέλο που συνδυάζει τη γερμανική μηχανολογική ακρίβεια με συναισθηματική σχεδίαση, εξαιρετική συνδεσιμότητα και μία άριστη σχέση τιμής/επιδόσεων».

Οι σχεδιαστές συνδύασαν το δυναμικό σχήμα του Corsa με ανάγλυφες γραμμές και ακριβείς λεπτομέρειες – στοιχεία της βραβευμένης σχεδιαστικής φιλοσοφίας Opel.

Στην εξωτερική εμφάνιση κυριαρχούν οι σχεδιασμένοι προβολείς με φώτα ημέρας LED και η χαμηλή σπορ τραπεζοειδής μάσκα με το έμβλημα Opel. Με μήκος 4,02 m το bestseller της Opel εξακολουθεί να προσφέρει άφθονο χώρο για μέχρι πέντε επιβάτες – τόσο στην οικογενειακή πεντάθυρη όσο και στη σπορ τρίθυρη έκδοση».

Παράλληλα, αναφέρεται: «Το εσωτερικό διατηρεί την ταυτότητα των μοντέλων της Opel αλλά με πολυτέλεια και ποιότητα που δεν συναντάς συχνά σε μοντέλα αυτής της κατηγορίας. Τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά στοιχεία βρίσκονται διάσπαρτα στη διάθεση οδηγού και επιβατών με την έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών να κλέβει την παράσταση. Διαθέτει το βραβευμένο σύστημα infotainment της Opel προσφέροντας πολλές ευκαιρίες συνδεσιμότητας».

H πέμπτη γενιά του Opel Corsa αναμένεται στις βιτρίνες της Γεω. Παυλίδης & Αραούζος αρχές Μαρτίου.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ