Η ανάπτυξη που ψάχνουμε για την Κύπρο

Η Κύπρος των πολυόροφων και επιβλητικών κτιρίων, των υπερπολυτελών υποδομών και των έξυπνων πόλεων θα παρουσιαστεί σε τριήμερο συνέδριο που ξεκινά από αύριο στο Four Seasons στη Λεμεσό.


Article featured image
Article featured image

Το συνέδριο είναι μια πρωτοβουλία του CIPA και σύμφωνα με το In Business, αποτελεί «την κορυφαία διοργάνωση, στην οποία θα φιλοξενηθούν στην Κύπρο μεγάλοι επενδυτές από το εξωτερικό».

Συνολικά 14 εταιρείες θα παρουσιάσουν 18 έργα που προτίθενται να δημιουργήσουν στη χώρα ή ακόμη και πρότζεκτ τα οποία ήδη ξεκίνησαν να υλοποιούνται.

Το συνέδριο είναι υπό την αιγίδα του Προέδρου Αναστασιάδη και θα φιλοξενήσει συμμετοχές από επενδυτικά ταμεία, επιχειρήσεις και άτομα μεγάλης οικονομικής επιφάνειας από ολόκληρο τον πλανήτη.

Κατά την πρώτη ημέρα του Cyprus Investors Summit, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρόεδρος του CIPA θα καλωσορίσουν σε δείπνο τους ξένους, δυνητικούς επενδυτές. Τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν οι παρουσιάσεις των Κύπριων επιχειρηματιών για τα έργα που προτείνουν σε ξένους, ενώ κατά την τελευταία ημέρα θα υπάρχουν επί τόπου παρουσιάσεις των projects στις περιοχές που υλοποιούνται ή πρόκειται να κατασκευαστούν έργα.

Δείτε μερικά από τα πρότζεκτ που ψάχνονται:

Lord Byron Towers, Λευκωσία

 

Santa Roza Tower, Λευκωσία

 

Limassol Landmark

 

Neapolis Eco City, Πάφος

 

Μαρίνα Αγίας Νάπας

 

Pafilia Tower, Λεμεσός

Δείτε ολόκληρη τη λίστα ΕΔΩ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ