Νεκρός στα Ιωάννινα βρέθηκε ο Βαγγέλης Γιακουμάκης

Τη χειρότερη κατάληξη είχε η αναζήτηση για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς όπως όλα δείχνουν επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και ο 20χρονος βρέθηκε νεκρός.

Ο θείος του φοιτητή που είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε σε ρεπόρτερ του Mega ότι η σορός που εντοπίστηκε το πρωί της Κυριακής ανήκει στον άτυχο ανιψιό του.

 


Article featured image
Article featured image

Η σορός βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, κοντά στο γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων, που είναι κοντά στη λίμνη Παμβώτιδα αλλά και στη Γαλακτοκομική Σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος από το Ρέθυμνο.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης είχε εξαφανιστεί στις 6 Φεβρουαρίου και ακολούθησε τεράστια κινητοποίηση, χωρίς όμως να αποδώσει καρπούς. Η σορός εντοπίστηκε περίπου στις 8 το πρωί, σε βαλτώδη περιοχή της Δημοτικής Επιχείρησης Λίμνης Ιωαννίνων, περίπου 800 μέτρα από τη Γαλακτομική Σχολή. Ο κάτοικος της περιοχής που την εντόπισε ειδοποίησε την Αστυνομία, από την οποία κλήθηκε ο θείος του παιδιού, Γιώργος Βιβιεδάκης, που έσπευσε επί τόπου και αναγνώρισε τον ανιψιό του, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ.

Στην περιοχή βρίσκεται ο ιατροδικαστής του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ιωαννίνων, Θόδωρος Βουγιουκλάκης.


[Πηγή]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Article featured image

Η βαθιά αντρική φωνή είναι τελικά τόσο σέξι όσο πιστεύεται;

Article featured image

Δύο δίδυμες εμφάνισαν τον ίδιο καρκίνο και το DNA αποκάλυψε μια ιστορία που ξεκίνησε πριν γεννηθούν

Article featured image

Πώς μύριζε μια κηδεία στην Κύπρο πριν από 3.400 χρόνια;