Σχεδόν 10.000 οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού

Οι δρομείς από Κύπρο και εξωτερικό που θα συμμετάσχουν στον 9ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού-ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαρτίου, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, πλησιάζει τις 10.000.

 


Article featured image
Article featured image

Οι συμμετέχοντες, είναι από 50 διαφορετικές χώρες, 76 χρόνων ο μεγαλύτερος δρομέας και 6 χρόνων ο μικρότερος.

Όλα είναι σχεδόν έτοιμα και ο βαθμός ετοιμότητας βρίσκεται στο 90%, για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο, στην οποίαν θα λάβουν μέρος και πέραν των χιλίων αθλητών από 50 χώρες, όπως Αυστραλία, Βραζιλία, Κίνα, Χονγκ Κονγκ, Κονγκό, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιαπωνία και χώρες της Ευρώπης.

Η εκκίνηση του μαραθωνίου των 42,195 μέτρων θα δοθεί στις 9 το πρωί, ενώ στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα διεξαχθούν, ο Ημιμαραθώνιος, ο Δρόμος Υγείας 10χλμ, ο Ατομικός Δρόμος 5χλμ, ο Εταιρικός Δρόμος 5χλμ και ο Μαθητικός Δρόμος 1χλμ.

Οι διοργανωτές καλούν το κοινό που επιθυμεί να συμμετάσχει, όπως δηλώσει συμμετοχή το συντομότερο στην ιστοσελίδα www.limassolmarathon.com ή στο τηλέφωνο 25 880100.

Την ίδια ώρα, οι διοργανωτές δέχονται αιτήσεις για εθελοντές «οι οποίοι αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της διοργάνωσης» και εκτιμάται ότι θα εργαστούν για τις ανάγκες του Μαραθωνίου πάνω από 700 εθελοντές.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ