Έλληνες και Γερμανοί πολίτες ψηφίζουν μαζί

Με τίτλο Γερμανοί πολίτες στο πλευρό της Ελλάδας, ψήφισμα στο Avaaz ζητά την υπογραφή μας «για να δοθεί τέλος στο μαρτύριο της Ελλάδας».


Article featured image
Article featured image

«Η διαπραγμάτευση έχει πάρει άσχημη τροπή. Η πολιτική ένταση ανάμεσα στη Γερμανία και την Ελλάδα καθιστά την επίλυση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας ολοένα και πιο δύσκολη.

Αλλά τώρα ένα κίνημα υπέρ της Ελλάδας γεννιέται μέσα στη Γερμανία – και μπορούμε να το γιγαντώσουμε»

Τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας θα συναντήσει την Καγκελάριο της Γερμανίας Α. Μέρκελ σε μια ύστατη προσπάθεια να βρεθεί λύση.

«Ας ενώσουμε τις φωνές μας με τους χιλιάδες Γερμανούς πολίτες που έχουν ήδη υπογράψει για να απαιτήσουμε απ’ τους δύο αρχηγούς να συνεργαστούν για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και την πάταξη της διαφθοράς.

Όταν φτάσουμε τις 100.000 υπογραφές, μέλη του Avaaz στο Βερολίνο θα οργανώσουν δράση-έκπληξη μπροστά απ’ το κτήριο όπου θα συναντηθούν οι δύο αρχηγοί τραβώντας την προσοχή των διεθνών μέσων ενημέρωσης! Έχουμε 48 ώρες για να ακουστούμε - πρόσθεσε τη φωνή σου και μοιράσου το με τους πάντες».

Το κοινό ψήφισμα Ελλήνων και Γερμανών πολιτών ζητούν από την καγκελάριο Μέρκελ να στηρίξει την ελληνική κυβέρνηση στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και από τον Αλέξη Τσίπρα να πατάξει τη διαφθορά και να φορολογήσει τους ολιγάρχες.

Για να ψηφίσετε και εσείς πατήστε ΕΔΩ.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ