Θέλεις μπουζούκια, πάμε!

Είναι κάποιοι λαϊκοί τραγουδιστές που ξέρεις πως αυτό που προσφέρουν είναι top quality, χωρίς εκπτώσεις και χωρίς ποτέ να σε ξεγελάσουν. Το λέει η ψυχή τους ρε παιδί μου!

 


Ένας απ’ αυτούς είναι λοιπόν και ο Χάρης Κωστόπουλος. Αν είναι να πας στα μπουζούκια, επέλεξε τουλάχιστον ένα όνομα που έχει ταυτιστεί με την αυθεντική ελληνική λαϊκή διασκέδαση. Αυτή που και γαρίφαλο περιλαμβάνει και χορό στα τραπέζια!

Ο Κωστόπουλος, για όσους τον ξέρουν και ξέρουν ότι στο ρεπερτόριο του περιλαμβάνονται επιτυχίες όπως «Βρείτε μου κάποια που να ‘χει αισθήματα» και «Εδώ σε θέλω καρδιά μου», αποτελεί σίγουρα εγγύηση στο είδος που εκπροσωπεί!

Έτσι για την ιστορία, ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια, ενώ από σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών. Έχει γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικά ονόματα της εν λόγω σκηνής όπως Βασίλης Καρράς, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Σταμάτης Γονίδης, Ζαφείρης Μελάς, Λευτέρης Πανταζής και Αντύπας.

Τρίτη 31 Μαρτίου, Πύλες Live, Λευκωσία, 23.30. Πληρ. 22571857. 

 


Σχετικα

Γιατί στη Σαντορίνη μαγειρεύουν και τρώνε λεοντόψαρα και γερμανούς;

Η μοναδικότητα της μικρής πουά ζέβρας που εντοπίστηκε ελεύθερη στην Αφρική

Γιατρός στην Κρήτη τραγουδά στους ασθενείς σε ογκολογική κλινική

Η 19χρονη Ariauna ήθελε απλώς να κάψει τα γράμματα του πρώην της

Το Ποτάμι επιστρέφει το μισό εκατομμύριο της κρατικής χορηγίας που είχε πάρει για τις εκλογές

Έρχεται μεταθανάτιο άλμπουμ για τον Leonard Cohen