Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… νοικοκυρεύτηκε

Είναι από τις περιπτώσεις που ατάκες όπως «σοκ και δέος», «εγκεφαλικό και παράλυση», «δείτε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα», ταιριάζουν γάντι. Τι άλλο να πεις όταν μαθαίνεις πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε φωτογράφηση… με ρούχα. Ναι, καλά διάβασες. Με ρούχα.

 


Article featured image
Article featured image

Τους έκανε την χάρη να μην βγει ημίγυμνος αυτή την φορά, για τις ανάγκες μιας διαφήμισης ρούχων, τα οποία η παρουσία του Κριστιάνο αναμένεται να «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου είχε στο πλευρό του σύζυγο και παιδιά!

Όχι όμως με τον τρόπο που νομίζεις. Συγκεκριμένα, η εταιρία ρούχων χρησιμοποίησε διάσημους και μη ανθρώπους από τη χώρα, με το σενάριο να προβλέπει ότι όλοι τους θα ήταν όχι απλώς παντρεμένοι, αλλά θα είχαν και παιδιά.

«Από την αγκαλιά της Ιρίνα Σάικ, στην αγκαλιά μιας άλλης καλλονής, ξανθιάς αυτή την φορά;», αναρωτήθηκαν πολλοί. Ναι, αλλά μόνο για μια διαφήμιση, αφού οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο κορίτσι του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι άλλο, και συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης, Λουτσία Βιγιαλόν. Άλλος με παρουσιάστρια λοιπόν!


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ