Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… νοικοκυρεύτηκε

Είναι από τις περιπτώσεις που ατάκες όπως «σοκ και δέος», «εγκεφαλικό και παράλυση», «δείτε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα», ταιριάζουν γάντι. Τι άλλο να πεις όταν μαθαίνεις πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε φωτογράφηση… με ρούχα. Ναι, καλά διάβασες. Με ρούχα.

 


Τους έκανε την χάρη να μην βγει ημίγυμνος αυτή την φορά, για τις ανάγκες μιας διαφήμισης ρούχων, τα οποία η παρουσία του Κριστιάνο αναμένεται να «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου είχε στο πλευρό του σύζυγο και παιδιά!

Όχι όμως με τον τρόπο που νομίζεις. Συγκεκριμένα, η εταιρία ρούχων χρησιμοποίησε διάσημους και μη ανθρώπους από τη χώρα, με το σενάριο να προβλέπει ότι όλοι τους θα ήταν όχι απλώς παντρεμένοι, αλλά θα είχαν και παιδιά.

«Από την αγκαλιά της Ιρίνα Σάικ, στην αγκαλιά μιας άλλης καλλονής, ξανθιάς αυτή την φορά;», αναρωτήθηκαν πολλοί. Ναι, αλλά μόνο για μια διαφήμιση, αφού οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο κορίτσι του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι άλλο, και συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης, Λουτσία Βιγιαλόν. Άλλος με παρουσιάστρια λοιπόν!


Σχετικα

Το πρώτο γυναικείο portal της Κύπρου έχει γενέθλια και κληρώνει ταξίδι

43χρονη ελλείπει από το σπίτι της

Σε ανέγερση 10 κατοικιών προχωρά το κράτος για ορφανά άτομα με αυτισμό, νοητική και οπτική αναπηρία

Τα σκυλιά χρησιμοποιούν τα μάτια τους για να χειραγωγούν τους ανθρώπους

Η πολύ σημαντική (και πρωτοποριακή) απόφαση της Mastercard

Μήπως ο (αυξημένος) αριθμός Ελληνοκυπρίων που περνούν τα οδοφράγματα πρέπει να μας πει κάτι;