Ο Κριστιάνο Ρονάλντο… νοικοκυρεύτηκε

Είναι από τις περιπτώσεις που ατάκες όπως «σοκ και δέος», «εγκεφαλικό και παράλυση», «δείτε πρώτοι και σε αποκλειστικότητα», ταιριάζουν γάντι. Τι άλλο να πεις όταν μαθαίνεις πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε φωτογράφηση… με ρούχα. Ναι, καλά διάβασες. Με ρούχα.

 


Τους έκανε την χάρη να μην βγει ημίγυμνος αυτή την φορά, για τις ανάγκες μιας διαφήμισης ρούχων, τα οποία η παρουσία του Κριστιάνο αναμένεται να «εκτοξεύσει» τις πωλήσεις στην Πορτογαλία.

Μάλιστα, ο Πορτογάλος σταρ του ποδοσφαίρου είχε στο πλευρό του σύζυγο και παιδιά!

Όχι όμως με τον τρόπο που νομίζεις. Συγκεκριμένα, η εταιρία ρούχων χρησιμοποίησε διάσημους και μη ανθρώπους από τη χώρα, με το σενάριο να προβλέπει ότι όλοι τους θα ήταν όχι απλώς παντρεμένοι, αλλά θα είχαν και παιδιά.

«Από την αγκαλιά της Ιρίνα Σάικ, στην αγκαλιά μιας άλλης καλλονής, ξανθιάς αυτή την φορά;», αναρωτήθηκαν πολλοί. Ναι, αλλά μόνο για μια διαφήμιση, αφού οι φήμες αναφέρουν ότι το νέο κορίτσι του Πορτογάλου σούπερ σταρ είναι άλλο, και συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του καναλιού της Ρεάλ Μαδρίτης, Λουτσία Βιγιαλόν. Άλλος με παρουσιάστρια λοιπόν!


Σχετικα

Εργαστήρι σπέρματος ταύρων πήρε φωτιά και η πόλη «ντύθηκε» στα λευκά

Το Σάββατο (21/9) κάτι πολύ ενδιαφέρον θα γίνει στο The Mall of Cyprus

«Πνάσε. Ούλλα εννά παν καλά»

5 εικόνες από τους κυπριακούς δρόμους που θα ζήλευε ακόμα και ο τύπος με τη φόρμουλα

Ρώσοι ιερείς πετούσαν αγίασμα από αεροπλάνο για να σώσουν τον κόσμο από εθισμούς και περιστασιακό σεξ

Η ανακοίνωση του Στέφανου Τσιτσιπά για τα social media (που ξάφνιασε)