Η Μicrosoft οργανώνει συνέδριο στη Λευκωσία [Tech|Connect 2015]

Οι τεχνολογικές εξελίξεις τρέχουν και σε όποιον σχεδόν τομέα και εάν εργαζόμαστε, χρειάζεται να τις ακολουθούμε. Κάτι απαραίτητο για να αξιοποιούμε το μέγιστο των επαγγελματικών μας δυνατοτήτων.


Article featured image
Article featured image

Το συνέδριο Tech|Connect 2015 της Microsoft έρχεται για να καλύψει όλα τα πιθανά κενά που μπορεί να έχετε σε σχέση με την τεχνολογία του σήμερα και να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας είτε ως επιχειρηματίας που μεταβαίνει στον κόσμο του cloud computing είτε ως προγραμματιστής που ψάχνει να επωφεληθεί από τη νέα τάση ανάπτυξης μέσω πολλαπλών πλατφόρμων.

Tο τριήμερο συνέδριο Tech|Connect 2015 έχει καθαρά τεχνικό χαρακτήρα και θα πραγματοποιηθεί από 17 μέχρι 19 Μαρτίου στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, στη Λευκωσία. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την Computrain (Μέλος της πρωτοβουλίας «Συνεργάτες στη Μάθηση» της Microsoft) με κύριο χορηγό την Microsoft Κύπρου. Λαμβάνουν μέρος διεθνώς αναγνωρισμένοι ομιλητές ενώ εκτός από τις διάφορες τεχνικές εκπαιδευτικές ευκαιρίες που διατίθενται στους συμμετέχοντες, είναι επίσης διαθέσιμα και διάφορα πακέτα εκθετών και χορηγιών για τους συνεργάτες της Microsoft.

Για διαδικτυακή εγγραφή επισκεφθείτε το www.techconnect.com.cy ή επικοινωνήστε με την εταιρία Computrain στο τηλέφωνο 22 441492 ή στο e-mail: info@computrainlearning.com.


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ